Μπραντλ: «Καμία έκπληξη αν ο Μάρκεθ πάρει βάθρο στο Πορτιμάο»

Gazzetta team
Μπραντλ: «Καμία έκπληξη αν ο Μάρκεθ πάρει βάθρο στο Πορτιμάο»
Ο Μαρκ Μάρκεθ επιστρέφει στη δράση του MotoGP μετά από περίπου ένα χρόνο απουσίας και ο αντικαταστάτης του λέει ότι δεν θα του φανεί περίεργο αν καταφέρει να πάρει θέση στο βάθρο.

Επιτέλους, ο Μαρκ Μάρκεθ γυρίζει στο MotoGP. Οι γιατροί έδωσαν το πράσινο φως για να τρέξει στον αγώνα του Πορτιμάο, αφού έκριναν ότι η φυσική του κατάσταση το επιτρέπει και έχει αναρρώσει σωστά από το τελευταίο χειρουργείο. Αυτό σημαίνει ότι ο Στέφαν Μπραντλ θα επιστρέψει στο βασικό του ρόλο ως δοκιμαστής και δεν θα τρέχει πια στα Γκραν Πρι. Ο Γερμανός, είπε ότι τα περιμένει όλα από τον Μαρκ Μάρκεθ και με δεδομένες τις... ικανότητές του, δεν θα του κάνει εντύπωση αν από τον πρώτο κιόλας αγώνα ανέβει στο βάθρο.

«Ο Μαρκ δεν επιστρέφει απροετοίμαστος»

«Δεν μου προκάλεσε έκπληξη ότι ο Μαρκ θα επιστρέψει, με είχε ενημερώσει λίγο νωρίτερα η ομάδα. Περίμενα ότι θα επέστρεφε στην Πορτογαλία γιατί ήταν σχεδόν έτοιμος από το Κατάρ. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο σε ποια πίστα θα επιστρέψει, στο MotoGP άλλωστε δεν υπάρχει καμία πίστα που να μην είναι απαιτητική. Όλοι περιμένουν τον καλύτερο οδηγό των τελευταίων χρόνων να επιστρέψει. Για εμάς είναι σημαντικό να δούμε, να μας πει που βρισκόμαστε. Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα καταφέρει, τι προβλήματα θα έχει και τι πληροφόρηση θα δώσει.

Πάντως να είστε σίγουροι ότι ο Μαρκ δεν επιστρέφει απροετοίμαστος. Πιστέψτε με. Σίγουρα αυτή είναι μια νέα πρόκληση γι’ αυτόν, όμως είμαι βέβαιος ότι το σκέφτηκε πολύ καλά το πώς και το που θα επιστρέψει. Όλα έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη λεπτομέρεια. Δεν πρέπει κανείς να περιμένει ότι θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα ή ότι θα ανέβει στο βάθρο. Αυτό όμως δεν έχει σημασία. Το βασικό είναι ότι είναι έτοιμος και ανταγωνιστικός. Στους επόμενους αγώνες θα βάλει τους στόχους του. Όμως δεν θα μου έκανε και μεγάλη έκπληξη αν τελικά ανέβαινε στο βάθρο στο Πορτιμάο. Δεν θα ήταν και κάτι το εξαιρετικό» είπε ο Στέφαν Μπραντλ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!