MotoGP: O Μαρκ Μάρκεθ επιστρέφει!

Πέτρος Σηφαλάκης
MotoGP: O Μαρκ Μάρκεθ επιστρέφει!
Πράσινο φως πήρε από τους γιατρούς ο Μαρκ Μάρκεθ και θα τρέξει κανονικά στον αγώνα του Πορτιμάο, μετά από πολλούς μήνες αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Η Honda επιτέλους θα βγάλει και πάλι το δυνατό της χαρτί στην πίστα, το οποίο δεν είναι άλλο από την έλευση του Μαρκ Μάρκεθ. Ο Ισπανός είχε τραυματιστεί στην αρχή του 2020 και μια σειρά λάθος επιλογών τον οδήγησε στο να χειροτερέψει, οπότε έχασε όλη τη σεζόν, όπως και την εκκίνηση της φετινής. Όμως τα πράγματα έδειξαν ότι βελτιώθηκαν πολύ στο τελευταίο διάστημα. Η πρόοδος που έκανε ήταν μεγάλη και οι γιατροί μετά από εξετάσεις, του επιτρέπουν να τρέξει ξανά.

Το ιατρικό τιμ που τον παρακολουθεί έδωσε το πράσινο φως και ο Μάρκεθ θα τρέξει ξανά στον αγώνα του Πορτιμάο. Η απόφαση ήταν ομόφωνη από όλους και παρατήρησαν ότι το κόκκαλο ενώθηκε σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Φυσικά τονίζουν ότι πάντα υπάρχει ένα λογικό επίπεδο ρίσκου με δεδομένο ότι θα μπει μέσα σε μια πίστα και θα τρέξει σε τόσο μεγάλες ταχύτητες. Όμως, θεωρούν ότι μπορεί να αγωνιστεί με ασφάλεια, όπως και πριν τον τραυματισμό του.

«Επιτέλους, μπορώ να χαρώ το πάθος μου και πάλι»

Ο Μαρκ Μάρκεθ, έκανε τις απαραίτητες δηλώσεις μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media. «Είμαι πολύ χαρούμενος! Χθες επισκέφτηκα του γιατρούς και μου έδωσαν το πράσινο φως για να επιστρέψω στους αγώνες. Ήταν 9 δύσκολοι μήνες, με στιγμές αβεβαιότητας και πολλά πάνω και κάτω. Και τώρα επιτέλους θα μπορώ να χαρώ το πάθος μου και πάλι! Θα σας δω την επόμενη εβδομάδα στο Πορτιμάο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!