Θα κάνει και τέταρτο χειρουργείο ο Μαρκ Μάρκεθ;

Gazzetta team
Θα κάνει και τέταρτο χειρουργείο ο Μαρκ Μάρκεθ;
Σύμφωνα με έναν γιατρό κορυφαίου επιπέδου, αν τα αντιβιοτικά δεν δράσουν τότε ο Μαρκ Μάρκεθ θα πρέπει να υποβληθεί σε ένα ακόμη χειρουργείο που θα του κοστίσει τη σεζόν του 2021.

Τα νέα για τον Μαρκ Μάρκεθ είναι θετικά, όμως ποτέ δεν πρέπει να αδιαφορούμε για τα απρόοπτα που... καραδοκούν. Σε μερικές εβδομάδες θα έχουμε σαφέστερη εικόνα για το αν ο αναβάτης της Honda θα προλάβει την εκκίνηση της σεζόν ή θα αναγκαστεί να επιστρέψει αργότερα, καθώς ο Ισπανός βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης και είναι δύσκολο να βγουν συμπεράσματα, ακόμη και από τους ίδιους του τους γιατρούς.

Μέχρι στιγμής έχει κάνει τρεις επεμβάσεις. Η πιο πρόσφατη πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβρη. Ωστόσο δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνει και τέταρτη. Το σενάριο αυτό βάζει πολλά ερωτηματικά για την επιστροφή του Μαρκ Μάρκεθ και θα είναι αρκετά δύσκολο να προλάβει τη σεζόν του 2021. Αυτή τη στιγμή ο Μάρκεθ κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του την ώρα που ασκείται.

Ο Bernard Achou, κορυφαίος γιατρός και πρώην στέλεχος της Clinica Mobile, μίλησε για το ζήτημα του Ισπανού, στα ισπανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. «Η οστεομυελίτιδα είναι πολύ δύσκολη στην αντιμετώπισή της. Αν τα αντιβιοτικά δεν δράσουν τότε θα χρειαστεί και πάλι χειρουργείο. Θα πρέπει να βγάλουν την πλάκα που έχει τοποθετηθεί και να καθαρίσουν το κόκαλο και να του βάλουν εκ νέου στηρίγματα προτού μπει στον υπερβαρικό θάλαμο. Ελπίζω να μην φτάσουμε σε αυτό, διότι δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς ότι ένας αναβάτης του επιπέδου του θα μείνει και πάλι εκτός δράσης. Αν χρειαστεί και τέταρτο χειρουργείο, τότε ο Marc Marquez δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στη σεζόν του 2021» είπε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!