Suzuki: Δεν θα αντικατασταθεί ο Ντάβιντε Μπρίβιο

Gazzetta team
Suzuki: Δεν θα αντικατασταθεί ο Ντάβιντε Μπρίβιο
Στο τιμόνι της Suzuki δεν θα έρθει κάποιο νέο πρόσωπο στη θέση του Ντάβιντε Μπρίβιο, κάνοντας μερικές εσωτερικές αλλαγές για να καλυφθεί το κενό που άφησε.

Πριν λίγο καιρό μάθαμε επίσημα ότι ο Ντάβιντε Μπρίβιο φεύγει από τη Suzuki και το MotoGP για να πάει στη Formula 1 και πιο συγκεκριμένα, την ομάδα της Alpine, που θα αντικαταστήσει τη Renault. Η ανακοίνωση αυτή έπιασε απροετοίμαστη τη Suzuki και πολλοί δήλωσαν ότι δεν το περίμεναν, ενώ δεν υπήρχαν και ενδείξεις ότι ο Μπρίβιο θα πάρει μια τέτοια απόφαση.

Από ότι φαίνεται, δεν θα έρθει κάποιος καινούργιος για να πάρει τη θέση του Ντάβιντε Μπρίβιο. Δύο άνθρωποι που ήδη υπάρχουν στην ομάδα, ο Σινίτσι Σαχάρα και ο Κεν Καβάτσι, Project Leader και τεχνικός διευθυντής αντίστοιχα, μάλλον θα αναλάβουν τα καθήκοντα του Μπρίβιο, τουλάχιστον για αρχή. Θα γίνει φυσικά μια εσωτερική αναδιοργάνωση για να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο τα πόστα χωρίς να μείνουν κενά.

Ο Σινίτσι Σαχάρα είπε μετά την αιφνίδια ανακοίνωση αποχώρησης του Ντάβιντε Μπρίβιο: «Ειλικρινά ήταν σοκαριστικό όταν το έμαθα. Ήταν ένα σοκ για όλους μας. Νιώθω σαν να έχασα ένα κομμάτι του εαυτού μου. Συζητούσαμε πάντα μαζί για το πώς θα προχωρήσουμε με την ομάδα, με τις μοτοσικλέτες και δουλέψαμε μαζί για πολύ καιρό. Το 2020 πετύχαμε φανταστικά αποτελέσματα παρά την ασυνήθιστη κατάσταση λόγω του Covid-19. Το θετικό είναι ότι είχα παρόμοιο σκεπτικό με αυτόν, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να συνεχίσω να οδηγώ την ομάδα προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!