MotoGP: Σμιθ ή Σαβαδόρι στη θέση της Aprilia

Πέτρος Σηφαλάκης
MotoGP: Σμιθ ή Σαβαδόρι στη θέση της Aprilia
Αφού ο Αντρέα Ιανόνε δεν θα μπορέσει να τρέξει λόγω της επέκτασης της ποινής του από τη FIM, η Aprilia έχει στραφεί σε άλλες λύσεις και μοιάζει να έχει κατασταλάξει ανάμεσα σε δύο αναβάτες.

Με δυσκολία εκτυλίσσεται η προσπάθεια εύρεσης νέου οδηγού για την Aprilia. Η ιταλική ομάδα πόνταρε στον Αντρέα Ιανόνε, ο τελευταίος όμως «έφαγε» επιπλέον τιμωρία από τη FIM και δεν θα αγωνιστεί στην επερχόμενη σεζόν. Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που «έπαιξαν», η Aprilia μοιάζει να έχει κατασταλάξει σε δύο, στον Μπράντλεϊ Σμιθ και τον Λορένζο Σαβαδόρι. Ανάμεσα στους δύο δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος τελικά θα επικρατήσει. Ο Βρετανός τον τελευταίο καιρό δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με την ομάδα, σε αντίθεση με τον Σαβαδόρι, ωστόσο δείχνει ότι αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα και πλέον δεν υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Μερικά άλλα ονόματα που έπαιξαν στο μεσοδιάστημα ήταν αυτό του Καλ Κράτσλοου, αλλά η Aprilia ήθελε να στραφεί σε έναν πιο νέο αναβάτη οπότε η πιθανότητα αυτή αποκλείστηκε, του Αντρέα Ντοβιτσιόζο, αλλά ο Ιταλός δεν δέχτηκε την πρόταση μετά την Ducati και μερικών ακόμη αναβατών που είτε αρνήθηκαν, είτε οι ομάδες τους δεν τους άφησαν. Τώρα που η αγωνιστική χρονιά έχει ουσιαστικά τελειώσει, το πρόγραμμα της Aprilia για τους αναβάτες της θα μπει σε προτεραιότητα και σύντομα θα έχουμε νεότερα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!