Poleman o Μιγκέλε Ολιβέιρα στην Πορτογαλία!

Πέτρος Σηφαλάκης
Poleman o Μιγκέλε Ολιβέιρα στην Πορτογαλία!
Ένας Πορτογάλος στην πρώτη θέση των κατατακτηρίων δοκιμών του Γκραν Πρι Πορτογαλίας στην πίστα Autodromo Internacional do Algarve στο Πορτιμάο. Στη 2η θέση ο Φράνκο Μορμπιντέλι και στην 3η ο Τζακ Μίλερ.

Pole position πήρε ο Μιγκέλε Ολιβέιρα στο Γκραν Πρι της πατρίδας του στην Πορτογαλία. Ο αναβάτης της KTM Tech 3 πέτυχε έναν πολύ αξιόλογο χρόνο και με μικρή διαφορά από τον Φράνκο Μορμπιντέλι κατάφερε να βγει πρώτος στο Q2 και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση εκκίνησης για τον αυριανό αγώνα.

Στην τρίτη θέση βρίσκουμε τον Τζακ Μίλερ, τέταρτος είναι ο Καλ Κράτσλοου και στην πέμπτη θέση ο Φάμπιο Κουαρταραρό, ο οποίος φέτος κατάφερε να πάρει τις περισσότερες pole positions και να κερδίσει τη BMW M2 CS των 450 ίππων που δίνει η BMW σαν δώρο στον ταχύτερο αναβάτη της χρονιάς στις κατατακτήριες δοκιμές. 'Εκτος ο Στέφαν Μπραντλ, έβδομος ο Ζουάν Ζαρκό, όγδοος ο Μάβερικ Βινιάλες και ένατος ο Πολ Εσπαργκαρό.

Ο Άλεξ Τι να είναι στη δέκατη θέση και Τακάκι Νακαγκάμι, Αντρέα Ντοβιτσιόζο κλείνουν τη δωδεκάδα του Q2. Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν κατάφερε να προκριθεί στο Q2 μέσω του Q1, όπως και ο Άλεξ Μάρκεθ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα από τις κατατακτήριες δοκιμές στο τελευταίο Γκραν Πρι της φετινής χρονιάς για το MotoGP.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!