Ανανεώνει το συμβόλαιο με τη Honda ο Τακάκι Νακαγκάμι

Πέτρος Σηφαλάκης
Ανανεώνει το συμβόλαιο με τη Honda ο Τακάκι Νακαγκάμι
Ένας από τους ταχύτερους αναβάτες στις δορυφορικές ομάδες, ο Τακάκι Νακαγκάμι, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την LCR Honda για το 2021.

Τα αποτελέσματα που πετυχαίνει ο Τακάκι Νακαγκάμι με τη δορυφορική LCR Honda είναι αρκετά καλά, με επιδόσεις που τον έφεραν τέταρτο στον αγώνα της Ανδαλουσίας και στην πρώτη γραμμή εκκίνησης στο Γκραν Πρι Στυριας. Μάλιστα αυτή τη στιγμή είναι και ο πρώτος στο πρωτάθλημα οδηγών από τους αναβάτες της Honda, οπότε καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή στιγμή της καριέρας του.

Έτσι λοιπόν η LCR Honda δεν θα μπορούσε να τον αφήσει και συμφώνησαν να υπογράψουν ένα νέο μεταξύ τους συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, αλλά με οψιόν ανανέωσης και για την επόμενη χρονιά. Το 2021 λοιπόν ο Τακάκι Νακαγκάμι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας και δήλωσε ευτυχισμένος που τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι. Ο Ιάπωνας είχε δηλώσει από την αρχή της σεζόν τις προθέσεις του, ότι θα ήθελε να συνεχίσει κανονικά με την ομάδα του και πλέον στα 28 του χρόνια βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο.

Μη ξεχνάμε ότι στο πρωτάθλημα οδηγών βρίσκεται στην πέμπτη θέση, γεγονός που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του στους περισσότερους αγώνες. Αν και δεν έχει ανέβει στο βάθρο φέτος, φροντίζει να παίρνει αρκετούς βαθμούς σε κάθε αγώνα και να σκαρφαλώνει σιγά σιγά προς τα πάνω. Η LCR Honda από τη δική της πλευρά δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη που ο Τακάκι Νακαγκάμι δέχτηκε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Θυμίζουμε ότι το 2021 ο Τακάκι Νακαγκάμι θα είναι teammate με τον Άλεξ Μάρκεθ, αφού ο τελευταίος θα «κατέβει» στη δορυφορική ομάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!