ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βινιάλες: «Πολλοί με αμφισβήτησαν»

Βινιάλες: «Πολλοί με αμφισβήτησαν»

Βινιάλες: «Πολλοί με αμφισβήτησαν»

Μετά τη νίκη του στο δεύτερο Γκραν Πρι που διοργανώθηκε στην πίστα του Μισάνο, ο Μάβερικ Βινιάλες έκλεισε όλα τα στόματα που τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν διάφορα για τον ίδιο. 

Πολλές φορές είχαμε ακούσει ότι ο Μάβερικ Βινιάλες δεν είχε το... DNA του πρωταθλητή, του αναβάτη που θα μπει μέσα στην πίστα, θα τους περάσει όλους και θα κερδίσει. Αφορμή για αυτό ήταν οι επιδόσεις του, που ήταν πολύ καλές για να τον κρατούν στις κορυφαίες θέσεις όταν είχαμε δοκιμαστικά ή κατατακτήριες, στον αγώνα όμως, έχανε κατά κράτος. Το πρόβλημα φυσικά δεν ήταν στον Ισπανό αλλά στη μοτοσικλέτα. Με γεμάτο το ντεπόζιτο βενζίνης, ο Βινιάλες είχε θέμα να κρατήσει ισορροπία. Ευτυχώς κατάφεραν να ξεπεράσουν το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος και τελικά την Κυριακή, κατάφερε να κερδίσει στο Μισάνο. 

«Ήταν καλό, πάρα πολύ καλό. Ειδικά επειδή πολλοί άνθρωποι με αμφισβήτησαν πολύ την Κυριακή. Πολλοί θεώρησαν ότι ήταν η ψυχολογία μου, σας πληροφορώ ότι η ψυχολογία μου ήταν ακριβώς η ίδια με τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα. Έχω την ψυχολογία της νίκης και ειλικρινά, δεν βρήκα την αυτοπεποίθηση να πιέσω τη μοτοσικλέτα στο φουλ από την αρχή. Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ πάντως για το πρωτάθλημα. Σκέφτομαι να διασκεδάζω στους αγώνες μου και να πιέζω στο μέγιστο τη μοτοσικλέτα. Πρέπει να ετοιμάσουμε πολύ καλά τη μοτοσικλέτα μας για την επόμενη σεζόν. Φέτος μάθαμε κάτι πολύ σημαντικό όμως. Να αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα με πολύ μεγάλη σημασία» είπε ο Μάβερικ Βινιάλες της εργοστασιακής Yamaha μετά τη νίκη του στην πίστα του Μισάνο.