ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
O μαθητής Μορμπιντέλι νίκησε τον δάσκαλό του, Ρόσι

O μαθητής Μορμπιντέλι νίκησε τον δάσκαλό του, Ρόσι

O μαθητής Μορμπιντέλι πέρασε τον δάσκαλό του, Ρόσι

Ο Φράνκο Μορμπιντέλι απόλαυσε την παρθενική νίκη του στο MotoGP, ευχαρίστησε την ομάδα του και θυμήθηκε τη νίκη του πριν επτά χρόνια στην ίδια πίστα του Μιζάνο για το ιταλικό πρωτάθλημα Superstock.  

Ο Φράνκο Μορμπιντέλο πήρε με εμφατικό τρόπο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα MotoGP και μάλιστα στην ιταλική πίστα του Μιζάνο. Εύλογο λοιπόν το ερώτημα πώς ένιωσε που πέτυχε την παρθενική του νίκη στο ΜοtoGP, στο οποίο όμως απάντησε ο Φράνκο με εμφανή αμηχανία, δείχνοντας να έχει χάσει τα λόγια του. Όπως δήλωσε ο αναβάτης της Petronas-Yamaha, «δεν ξέρω πώς αισθάνομαι. Είναι φοβερό, σίγουρα είναι μία ωραία αίσθηση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Απολαμβάνω τώρα τη στιγμή».

Ο Μορμπιντέλι συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαριστήσω την ομάδα, τους ανθρώπους μου, όλους εκείνους που δουλεύουν μαζί μου και με βοηθούν. Στους τελευταίους γύρους έκανα πολλές σκέψεις. Πριν επτά χρόνια είχα οδηγήσει εδώ για το ιταλικό πρωτάθλημα Superstock και είχα νικήσει. Τώρα νιώθω το ίδιο, όμως πολύ, πολύ καλύτερα».

Να σημειώσουμε, ότι ο Φράνκο Μορμπιντέλι αποτελεί…φυντάνι του Βαλεντίνο Ρόσι. Συγκεκριμένα, ο «Γιατρός» διέγνωσε νωρίς το ταλέντο του Μορμπιντέλι, τον πήρε υπό την καθοδήγησή του στην ακαδημία νέων οδηγών VR 46 και τώρα πέρασε ο μαθητής τον δάσκαλό του. Αναμφίβολα, ο Βάλε θα νιώθει περήφανος γι αυτό!