Ο Μάβερικ Βινιάλες πήρε την pole position στην Αυστρία!

Γιώργος Βαρίνος
Ο Μάβερικ Βινιάλες πήρε την pole position στην Αυστρία!
Ο Μάβερικ Βινιάλες ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις Κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι της Αυστρίας, με 2ο τον Τζακ Μίλερ και 3ο τον Φάμπιο Κουαρταραρό. Ο Ρόσι μόλις 12ος.

Στον απόηχο πως οι Υamaha ζητούν να τους επιτραπεί να ανοίξουν τον κινητήρα τους και να διορθώσουν το πρόβλημα που υπάρχει με τις βαλβίδες και τα μοτέρ σπάνε το ένα πίσω από το άλλο, ο Μάβερικ Βινιάλες πήρε μια εξαιρετική pole position στις Κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι της Αυστρίας. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Τζακ Μίλερ που συνεχίζει να έχει πολύ καλές μέρες και 3ος ο Φάμπιο Κουαρταραρό.

Στην 4η θέση το πρόσωπο του Σαββατοκύριακου. Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο που ανακοίνωσε πρώτος, πριν από την απόφαση της Ducati αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί του, πως δεν συνεχίζει μαζί τους το 2021! Στην 5η θέση το φαβορί της Αυστρίας, ο Πολ Εσπαργκαρό, που ίσως επηρεάστηκε από την πτώση που είχε στο FP4 λίγα λεπτά πριν και γι αυτό δεν κατάφερε να τα πάει καλύτερα, όπως πίστευαν όλοι. Ο Ζοάν Μιρ πήρε μια 6η θέση δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Μορμπιντέλι 7ος, με 8ο τον ακόμα τραυματία Ρινς και 9ο τον Ζαρκό που τον περιμέναμε πιο ψηλά. Μόλις στη 10η θέση η πρώτη Honda που δείχνει πως ο Μάρκεθ τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να οδηγήσει πολύ πέρα από τα όρια την μοτοσυκλέτα του στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Αυτή είναι η σχάρα εκκίνησης του αγώνα:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!