Ακόμη ένας αγώνας για το MotoGP στην Πορτογαλία

Πέτρος Σηφαλάκης
Ακόμη ένας αγώνας για το MotoGP στην Πορτογαλία
Το τελευταίο Γκραν Πρι της χρονιάς για το MotoGP δεν θα γίνει στη Βαλένθια, όπως συνήθως, αλλά στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας.

Το MotoGP ανακοίνωσε επίσημα ακόμη ένα Γκραν Πρι για το φετινό καλεντάρι, το οποίο θα τοποθετηθεί στο τέλος της χρονιάς και εκεί θα γίνει το φινάλε της σεζόν. Πρόκειται για την πίστα του Πορτιμάο στην Πορτογαλία και το event θα λάβει χώρα από τις 20 έως τις 22 του Νοέμβρη. Θα γίνει για πρώτη φορά αγώνας του MotoGP μετά το 2012, σε μια πίστα που έχει το παρατσούκλι rollercoaster λόγω των υψηλών ταχυτήτων που αναπτύσσονται και των ανοικτών στροφών σε πολλά σημεία, μαζί με τα κλειστά κομμάτια και τις υψομετρικές διαφορές. Με λίγα λόγια, έχει τα... πάντα!

Ο αναβάτης της Red Bull KTM Tech 3, Μιγκέλ Ολιβέιρα είναι ο μοναδικός Πορτογάλος στο σημερινό MotoGP και δήλωσε απόλυτα ενθουσιασμένος που θα γίνει αγώνας στην πατρίδα του και πιοσ συγκεκριμένα, σε αυτή την πίστα. Οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να υποστηριχθεί ο αγώνας με τα αυξημένα μέτρα για τον κορονοϊό, θα γίνουν απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους και θα διαμορφωθούν όλα κατάλληλα. Επίσης, η πίστα έχει χωρητικότητα 30.000 θεατών, ωστόσο πάνε... χαμένες αφού φέτος δεν έχουμε κόσμο να παρακολουθεί από κοντά τον αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!