Mπραντ Μπίντερ: «Ένα παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Gazzetta team
Mπραντ Μπίντερ: «Ένα παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα»
Ο Νοτιοαφρικανός Μπραντ Μπίντερ έκανε την έκπληξη νικώντας μόλις στον τρίτο αγώνα της καριέρας του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP, ενώ ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τους γονείς του και την ομάδα της ΚΤΜ στην οποία αγωνίζεται.

Ιστορία έγραψε ο Μπραντ Μπίντερ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας MotoGP, καθώς έγινε ο πρώτος Νοτιοαφρικανός και ο πρώτος αναβάτης με ΚΤΜ που νίκησε στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο αναβάτης με το Νούμερο 33 είναι ρούκι στο εφετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να κατακτήσει την παρθενική του νίκη μόλις στον τρίτο αγώνα της καριέρας του στο MotoGP.

Είχε καλό προαίσθημα

Ο Μπίντερ άφησε δεύτερο τον Φράνκο Μορμπιντέλι με Petronas-Yamaha και τρίτο του Ζουάν Ζαρκό με Avintia – Ducati, ενώ δήλωσε τα εξής αμέσως μετά τη μεγαλειώδη νίκη του: «Ειλικρινά έχω χάσει τα λόγια μου. Ονειρευόμουν αυτή την ημέρα από τότε που ήμουν μικρό αγόρι. Τώρα έγινε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου και την ομάδα μου. Δεν είχα ιδέα, ότι θα νικήσω, όμως είχα βασικά ένα καλό προαίσθημα».

Το οποίο επιβεβαιώθηκε τελικά στον αγώνα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!