Αλλαγές για το φετινό καλεντάρι του MotoGP

Πέτρος Σηφαλάκης
Αλλαγές για το φετινό καλεντάρι του MotoGP
Τρεις αγώνες αφαιρούνται από το πρόγραμμα του MotoGP φέτος και ένας προστίθεται, όπως έγινε επίσημα γνωστό μέσα από ανακοίνωση της Dorna.

Οι αλλαγές στο φετινό καλεντάρι του MotoGP δεν έχουν σταματήσει. Το νεότερο update λέει ότι τρεις αγώνες βγαίνουν εκτός από το φετινό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα, πρόκειται για αυτούς στην Αργεντινή, στη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη. Η Dorna δεν ανακοίνωσε γιατί θα γίνει τελικά αυτό, μάλλον όμως ο λόγος είναι η απουσία θεατών από τις κερκίδες, που μειώνουν τα έσοδα και καθιστούν ασύμφορη τη μετακίνηση σε χώρες που βρίσκονται πολύ μακριά από την Ευρώπη.

Εκτός από τους τρεις που αφαιρούνται, υπάρχει άλλος ένας ο οποίος θα προστεθεί στο φετινό καλεντάρι. Ωστόσο ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι αυτός. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα διεξαχθεί στο τέλος της σεζόν. Το πρόγραμμα έλεγε ότι η χρονιά του 2020 θα έληγε στην πίστα της Βαλένθια στις 15 Νοεμβρίου, όμως ο νέος αγώνας θα είναι εκείνος που θα «κλείσει» τη σεζόν, στις 22 του Νοέμβρη. Τα αποκαλυπτήρια για το που θα γίνει αυτός ο αγώνας, σε ποια πίστα δηλαδή, θα γίνουν μάλλον, κάπου στις 10 του Αυγούστου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!