Λορένθο: «Μου λείπει η στιγμή που κερδίζεις έναν αγώνα»

Λορένθο: «Μου λείπει η στιγμή που κερδίζεις έναν αγώνα»
Ο Χόρχε Λορένθο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση του MotoGP και πλέον είναι δοκιμαστής οδηγός της Yamaha, ωστόσο παραδέχεται ότι κάποια πράγματα του έχουν λείψει.

Μετά τη σύντομη θητεία του στη Honda, η οποία δεν έφερε επιτυχίες, ο Χόρχε Λορένθο πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από το MotoGP ύστερα από μια επιτυχημένη καριέρα και τρία παγκόσμια πρωταθλήματα. Ο Ισπανός στο παρελθόν έχει δηλώσει πολλές φορές ότι πλέον, ως δοκιμαστής οδηγός της Yamaha, έχει βρει τη χρυσή τομή αφού συμμετέχει ενεργά στο MotoGP, οδηγεί αγωνιστικές μοτοσικλέτες και βρίσκεται μέσα στις πίστες, όμως δεν έχει το βάρος και το άγχος που διακατέχει έναν οδηγό που τρέχει κανονικά στο πρωτάθλημα και κυνηγάει τον τίτλο. Πλέον, ο Χόρχε Λορένθο παραδέχεται ότι το κέρμα έχει δύο όψεις.

«Δύσκολο να αποτυπώσω το συναίσθημα μιας νίκης»

«Απολαμβάνω τη ζωή μου τώρα και νομίζω ότι έχω καταφέρει να πετύχω έναν πολύ καλό συμβιβασμό. Δεν έχω στο μυαλό μου να επιστρέψω, να τρέξω ξανά και να αισθανθώ και πάλι αυτή την πίεση. Πάντως, μου λείπουν οι καλές στιγμές. Όταν κερδίζεις έναν αγώνα ή ένα πρωτάθλημα, είναι απίστευτο. Αυτή η έκρηξη χαράς είναι δύσκολο να αποτυπωθεί και πολύ δύσκολο να τη νιώσεις στη ζωή σου εκτός αγώνων» είπε ο Λορένθο.

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε αν θα επέστρεφε στο MotoGP και απάντησε: «κανείς δεν σήκωσε το τηλέφωνο να με καλέσει και να μου πει να το κάνω. Αν δεν γίνει, θα είμαι χαρούμενος και όπως είμαι τώρα. Αν γίνει, σίγουρα θα κάτσω να ακούσω τι έχουν να μου πουν. Αν η πιθανότητα μπει στο μυαλό μου τότε θα τη σκεφτώ. Θα την αξιοποιούσα την ευκαιρία αυτή μόνο για να προσπαθήσω να κερδίσω. Θα το έκανα μόνο αν έβλεπα σοβαρή πιθανότητα να κερδίσω ένα πρωτάθλημα. Για την ώρα όμως είμαι καλά και δεν νομίζω ότι θα συμβεί. Και είμαι πολύ καλά με αυτή τη σκέψη».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!