Κουαρταραρό για Ρόσι: «Ελπίζω να μη νευριάσουν οι Ιταλοί οπαδοί»

Πέτρος Σηφαλάκης
Κουαρταραρό για Ρόσι: «Ελπίζω να μη νευριάσουν οι Ιταλοί οπαδοί»
Άξιος διάδοχος του Βαλεντίνο Ρόσι θέλει να αποδειχθεί ο Φάμπιο Κουαρταραρό, ο οποίος ελπίζει να μην ενοχληθούν οι Ιταλοί οπαδοί που θα πάρει τη θέση του και παραδέχεται, ότι ο «Γιατρός» είναι το είδωλό του.

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό είναι επίσημο ότι από το 2021, θα πάρει τη θέση του Βαλεντίνο Ρόσι στη Yamaha. Ο νεαρός αναβάτης έχει φροντίσει να τονίσει ότι στην ουσία δεν τον αντικαθιστά αλλά τον διαδέχεται, αφού ένα όνομα σαν του Βαλεντίνο Ρόσι δεν γίνεται να αντικατασταθεί από κανέναν. Ο «Γιατρός» από την άλλη θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα συνεχίσει στην Petronas Yamaha, τη δορυφορική ομάδα που τρέχει αυτή τη στιγμή ο Κουαρταραρό. Το συμβόλαιό τους λέγεται ότι θα είναι μονοετές, με οψιόν επέκτασης για άλλον έναν χρόνο, αν ο Ρόσι το επιθυμεί.

«Όταν μιλάω με τον Ρόσι, μιλάω με το είδωλό μου»

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό, είπε στις πιο πρόσφατες δηλώσεις του: «οι σχέσεις μου με τον Βαλεντίνο Ρόσι είναι πολύ καλές, πάντα όμως ήταν περίεργο για εμένα να μιλάω μαζί του. Ο λόγος είναι ότι μιλάω με το είδωλό μου και για αυτό μου είναι τόσο δύσκολο. Θυμάμαι ότι το πρώτο πράγμα που έκανα στα ελεύθερα δοκιμαστικά του Κατάρ, ήταν να κάνω μερικούς γύρους μαζί του. Συχνά κοιτάζω τα δεδομένα του από τις δοκιμές. Και αυτό είναι ξεχωριστό για εμένα. Είμαι μισός Ιταλός και ελπίζω οι Ιταλοί οπαδοί να μη νευριάσουν με την αλλαγή. Περίεργο το συναίσθημα που θα βιώσω στο τέλος του χρόνου, οδηγώντας αυτή τη μοτοσικλέτα. Αποτελεί όνειρο κάθε αναβάτη να πάει στην ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!