Ρόσι: «Δεν είμαι ο κoρυφαίος όλων των εποχών, όμως ανήκω σε αυτούς»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ρόσι: «Δεν είμαι ο κoρυφαίος όλων των εποχών, όμως ανήκω σε αυτούς»
Ο «Γιατρός» σχολίασε τη δήλωση του ΚΡίστιαν Βιέρι, ότι είναι ο καλύτερος αναβάτης όλων των εποχών και είπε ότι δεν το πιστεύει αυτό για τον εαυτό του, αλλά μπορεί να είναι ένας από αυτούς.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι βρίσκεται εδώ και εβδομάδες «κλεισμένος» στο σπίτι του, στο πλαίσιο της καραντίνας. Ο ίδιος μίλησε για την καθημερινότητά του και είπε:

«Κάθε μέρα μου φαίνεται ίδια, τώρα όμως βελτιώνεται η κατάσταση. Ελπίζω να ξεκινήσουμε ξανά να κάνουμε πράγματα. Βόλτες με αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, να βρισκόμαστε με φίλους. Δεν περιμέναμε ποτέ αυτή την κατάσταση που βιώνουμε, είναι πολύ δύσκολη. Έχω ένα μικρό γυμναστήριο και προσπαθώ να κρατιέμαι σε φόρμα, βλέπω ταινίες, εξασκούμαι στον προσομοιωτή. Επίσης, μεγαλώνω το μούσι μου και μάλλον θα το κρατήσω και μετά την καραντίνα» ήταν τα λόγια του.

Σεμνός «ο Γιατρός»

Ο πρώην άσος της Ίντερ, Κρίστιαν Βιέρι, είχε κάνει κάποιες δηλώσεις για τον Βαλεντίνο Ρόσι, ότι είναι ο καλύτερος αναβάτης όλων των εποχών στο MotoGP και τους αγώνες μοτοσικλέτας, γενικότερα. Είπε χαρακτηριστικά, ότι ο Ρόσι είναι ο αντίστοιχος Μέσι ή ο Φέντερερ. Ο «Γιατρός», μετά τις δηλώσεις του περί καραντίνας, σχολίασε τα λόγια του: «Δεν ξέρω αν είμαι ο καλύτερος σε όλη την ιστορία αλλά ας πούμε ένας από τους καλύτερους» ανέφερε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!