Ο Βαλεντίνο Ρόσι ακύρωσε τη συμμετοχή του στο virtual Γκραν Πρι

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Βαλεντίνο Ρόσι ακύρωσε τη συμμετοχή του στο virtual Γκραν Πρι
Αν και είχε πει ότι θα συμμετέχει κανονικά, ο Βαλεντίνο Ρόσι αποφάσισε λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον εικονικό αγώνα, ότι δεν θα λάβει μέρος.

Την Κυριακή, 29 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εικονικό Γκραν Πρι του MotoGP, στο οποίο θα συμμετέχουν οι περισσότεροι οδηγοί του πρωταθλήματος. Πολλά μεγάλα ονόματα έχουν πει το «ναι» και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όμως ο Βαλεντίνο Ρόσι, αποφάσισε ότι τελικά, δεν θα συμμετέχει.

Ο «Γιατρός» στην αρχή είχε δεχτεί και με μεγάλη του χαρά. Άγνωστο είναι το γιατί δεν θα λάβει μέρος τελικά και τι τον οδήγησε σε αυτή του την κίνηση. Ακόμη δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για τη συγκεκριμένο θέμα και η είδηση έγινε γνωστή από την ανακοίνωση της Dorna, που ανέφερε αναλυτικά τα ονόματα που θα τρέξουν στο Virtual Grand Prix και σημείωσε, ότι τελικά ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν θα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά.

Ωστόσο, θα συμμετέχουν οι: Άλεξ Μάρκεθ, Μαρκ Μάρκεθ (Honda), Μάβερικ Βινιάλες (Yamaha), Αλέιξ Εσπαργκαρό (Aprilia), Άλεξ Ρινς, Ζουάν Μιρ (Suzuki), Φάμπιο Κουαρταραρό (Petronas Yamaha), Μιγκέλ Ολιβέιρα (KTM), Φραντσέσκο Μπανάια (Pramac Racing). Την Κυριακή που θα γίνει ο αγώνας, θα πραγματοποιηθούν πέντε λεπτά κατατακτήριων δοκιμών και μετά, αγώνας έξι γύρων στην πίστα του Μουτζέλο στην Ιταλία. Στην Ελλάδα, θα δούμε κανονικά το Virtual Grand Prix μέσα από τη συχνότητα της Cosmote TV.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!