Βαλεντίνο Ρόσι: «Ανεκτίμητο το συναίσθημα πριν τον αγώνα» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Βαλεντίνο Ρόσι: «Ανεκτίμητο το συναίσθημα πριν τον αγώνα» 
Ο Ιταλός super star μας λέει ότι η... συζήτηση που κάνει με τη μοτοσικλέτα του πριν τον αγώνα, θα του λείψει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο MotoGP.

Κάθε οδηγός αγώνων κάνει τη δική του... προεργασία πριν τρέξει έναν αγώνα. Ο Βαλεντίνο Ρόσι, έχει δηλώσει από παλιότερα ότι «κουβεντιάζει» με τη μοτοσικλέτα του πριν μπει μέσα στην πίστα. Της λέει τους προβληματισμούς του, τις φιλοδοξίες του και την... εμψυχώνει. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα είναι και αυτό που θα του λείψει περισσότερο, όταν φτάσει στο σημείο να τελειώσει την καριέρα του στο MotoGP.

«Πριν από τον αγώνα της μιλάω, της λέω ότι από εδώ και πέρα θα είμαι μόνο εγώ κι εκείνη, ότι θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε στο βάθρο και πρέπει να μου δώσει μια βοήθεια στα δύσκολα σημεία. Δεν μου έχει απαντήσει ποτέ της μέχρι σήμερα όμως το πιστεύω πάρα πολύ, αν μου μιλήσει δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη!

Όταν σταματήσω να τρέχω, τότε αυτό το συναίσθημα θα μου λείψει περισσότερο, αυτό πριν από την εκκίνηση. Ανεκτίμητο συναίσθημα. Έχεις τόση αδρεναλίνη, τόση επιθυμία να τα πας καλά και πάντα έχεις το φόβο του λάθους, είναι ένα συναίσθημα που δεν ξεχνιέται. Πολλοί αναβάτες τρέχουν μόνο για την ένταση της προθέρμανσης και όλο αυτό που νιώθεις πριν τον αγώνα. Η χειρότερη στιγμή είναι όταν ξεκινά το Moto2, ξέρεις ότι σε λίγο έρχεται η σειρά σου. Όταν όμως ανάβει το πράσινο φως τα ξεχνάς όλα, περνάς σε μια άλλη διάσταση» είπε ο «Γιατρός».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!