Κουαρταραρό: «Δεν είμαι έτοιμος να τρέξω»

Πέτρος Σηφαλάκης
Κουαρταραρό: «Δεν είμαι έτοιμος να τρέξω»
Ο Φάμπιο Κουαρταραρό, αν και τα έχει πάει πολύ καλά στα δοκιμαστικά, λέει ότι ακόμη δεν είναι στο επίπεδο για να αγωνιστεί με τη μοτοσικλέτα του.

Πολύ καλούς χρόνους έχει κάνει ο Φάμπιο Κουαρταραρό στην πίστα του Κατάρ, όπου γίνονται και τα χειμερινά δοκιμαστικά του MotoGP. Ο νεαρός αναβάτης έχει καταφέρει να πάρει την πρωτιά στα χρονόμετρα, όμως λέει ότι ακόμη δεν αισθάνεται έτοιμος για να τρέξει με τη μοτοσικλέτα του σε αγώνα. Ο ίδιος ο Κουαρταραρό λέει ότι θα συνεχίσει τις δοκιμές μέχρι να καταλάβει ο ίδιος ότι έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό σημείο.

Οι δηλώσεις του Φάμπιο Κουαρταραρό

«Νομίζω ότι ακόμη πρέπει να καταλάβουμε πολλά πράγματα σχετικά με τη μοτοσικλέτα. Έχουμε περάσει μόνο δύο μέρες μαζί της και άλλες δύο τώρα, ελπίζω αύριο να μπορέσω να μάθω περισσότερα πράγματα από αυτήν. Δεν είμαστε δυνατοί ακόμη, δεν είμαι έτοιμος να τρέξω, όμως από αύριο νομίζω ότι θα έχω βελτιωθεί σημαντικά. Την Κυριακή πήγαμε σχετικά καλά.

Δουλέψαμε πάνω σε ένα σταθερό ρυθμό το Σάββατο, μαζί με κάποιες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά και το κινητήρα, αλλά και ρυθμίσεις στην ίδια τη μοτοσικλέτα. Είμαι χαρούμενος επειδή στο τέλος της Κυριακής, τα πράγματα ήταν καλύτερα από το Σάββατο και ένιωσα πιο άνετα πάνω στη μοτοσικλέτα. Έχουμε ακόμη μια ημέρα. Ελπίζω να βελτιωθώ, όμως ήδη αισθάνομαι ότι έχουμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο» είπε ο Φάμπιο Κουαρταραρό.

Από την άλλη, ο δεύτερος αναβάτης της δορυφορικής Yamaha, Φάμπιο Μορμπιντέλι, δοκίμασε άλλα πράγματα στη δική του μοτοσικλέτα. Εστίασε στην εύρεση των ιδανικών ρυθμίσεων, προκειμένου να αξιοποιεί όσο το δυνατόν καλύτερα τα ελαστικά της Michelin. Η τελευταία ημέρα των δοκιμαστικών, θα δείξει τι έχουν καταφέρει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!