Ο Ρόσι θέλει τον Λορένθο πίσω στη Yamaha

Gazzetta team
Ως «κίνητρο» θα έβλεπε ο Βαλεντίνο Ρόσι την επιστροφή του Χόρχε Λορένθο στην ίδια ομάδα, ο οποίος έφυγε από τη Yamaha για «τα μάτια» της Ducati.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Είναι γεγονός ότι οι Yamaha φέτος δεν τα πάνε καθόλου καλά και εκτός από τη μοτοσυκλέτα, που δείχνει να έχει κάποια θέματα, οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν να βρουν γενικώς τι δεν πάει καλά. Ο Βαλεντίνο Ρόσι, εξηγεί πως το ενδεχόμενο επιστροφής του Λορένθο, θα έδινε νέα πνοή στη Yamaha λέγοντας:

«Ήμουν χρόνια μαζί με τον Χόρχε και χωρίς αμφιβολία είναι ένας εξαιρετικός αναβάτης, μπορεί να πάει τη Yamaha πάρα πολύ γρήγορα. Θα ήταν δύσκολα τα πράγματα αν επέστρεφε όμως η κατάσταση είναι παρόμοια με αυτό που συμβαίνει φέτος καθώς υπάρχει και ο Ζαρκό που είναι επίσης πολύ δυνατός.

Όταν είσαι στη Yamaha χρειάζεσαι ο άλλος οδηγός να είναι πολύ γρήγορος με την ίδια μοτοσυκλέτα. Από μια οπτική, είναι δύσκολο, αλλά από την άλλη είναι πολύ καλό γιατί έχεις μεγάλο κίνητρο να τα πας καλύτερα. Επίσης, μπορείς να δεις τι κάνει ο άλλος, να τα προσπαθήσεις και να βελτιωθείς».