Ο Κράτσλοου περιμένει την ανταμοιβή του

Gazzetta team
Ο Κράτσλοου περιμένει την ανταμοιβή του
Ως δοκιμαστής αναβάτης της Honda και ως ένας από τους πιο επιτυχημένους στη δορυφορική ομάδα, ο Κράτσλοου θεωρεί πως πρέπει να ανταμειφθεί.

Μέχρι το τέλος του 2019 δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Honda o Καλ Κράτσλοου και σήμερα που είναι η ημέρα του, χάρη σε μια pole position που συνοδεύτηκε και από ρεκόρ στην πίστα της Χερέθ, ο Βρετανός σκέφτηκε πως ήταν μια καλή ευκαιρία να το θυμίσει αυτό στους ανθρώπους της Honda.

Ο Κράτσλοου απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το φλερτ που του κάνουν οι Suzuki και Ducati τόνισε πως κάποια στιγμή πρέπει να ανταμείβεσαι για όσα κάνεις. Συγκεκριμένα είπε, «Δεν σκέφτηκα καθόλου για άλλες προτάσεις, δεν είπα ποτέ ότι θα πήγαινα σε άλλη ομάδα. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο και προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος από την Honda. Κάποια στιγμή όμως στη ζωή σου, έρχεται η ώρα που πρέπει να ανταμειφθείς για όσα πετυχαίνεις».

Ο Κράτσλοου εκτελεί και χρέη δοκιμαστή για τις μοτοσυκλέτες της Honda και γενικώς έχει μια πολύ στενή σχέση με την ομάδα. «Εργάζομαι πολύ σκληρά για την Honda, καθημερινά και ιδίως κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής. Δεν ξέρω λοιπόν, μπορεί αυτή η προσπάθεια να αποφέρει και να ανταμειφθώ για αυτό σύντομα».

Δεν έδειξε πάντως να παραπονιέται για την υποστήριξη που παρέχει σε εκείνον και την ομάδα του Λούτσιο Τσεκινέλο η εργοστασιακή Honda. «Η υποστήριξη που είχα πάντα από την Honda ήταν εξαιρετική. Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην ομάδα το αισθάνθηκα αυτό. Όμως όλοι καταλαβαίνουμε πως όταν είσαι αποτελεσματικός και αλλάξουν κάποιες συνθήκες, βελτιώνεσαι και εσύ».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!