Λεκλέρ: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Gazzetta team
Λεκλέρ: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»
Ο Σαρλ Λεκλέρ ήταν έκπληκτος από την απόδοση της Ferrari στα δύο FP του GP Μονακό και πιστεύει πως μπορούν να βελτιωθούν.

Η πρώτη ημέρα αγωνιστικών υποχρεώσεων έμελλε να είναι ανατρεπτική για τα φετινά δεδομένα της F1. O Σαρλ Λεκλέρ έφερε την Ferrari στη κορυφή των χρόνων στο FP2, κάτι το οποίο προκάλεσε έκπληξη σε όλες τις ομάδες. Οι «κόκκινοι» έλεγαν από την αρχή της σεζόν πως στις αργές στροφές είναι πολύ γρήγοροι και εδώ το έκαναν πράξη.

Μετά την πρωτιά στο FP2, o Λεκλέρ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με την ημέρα του. Πιστεύει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, όμως την πραγματική εικόνα θα τη δούμε το Σάββατο.

«Ήταν μεγάλη έκπληξη να ολοκληρώσουμε τη μέρα τόσο καλά, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα το πρωί. Είναι σημαντικό να κάνεις πολλούς γύρους, ειδικά εδώ στο Μονακό. Στο FP2 ένιωσα πολύ καλά με το μονοθέσιο και έχουμε ακόμα μικρά περιθώρια βελτίωσης. Αλλά δεν πρέπει να μας αποσπά αυτό, διότι πιστεύω πως αντίπαλοι μας έχουν επιπλέον να δώσουν. Θα δούμε που βρισκόμαστε μόνο το Σάββατο».

Στο ίδιο μήκος δηλώσεων έμεινε και ο Κάρλος Σάινθ, ο οποίος τόνισε το γεγονός πως του έλειψε το Μονακό.

«Απόλαυσα τις ελεύθερες δοκιμές. Πίεζα το μονοθέσιο όλο και περισσότερο ώστε να βρω το όριο. Μου έλειψε πολύ να οδηγώ στους δρόμους αυτούς. Ήταν μια πολύ θετική πρώτη ημέρα, αλλά είναι ακόμα ελεύθερες δοκιμές. Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα από την Πέμπτη έως το Σάββατο».

Μην χάσετε τη δράση του GP Μονακό στο gazzetta.gr. Σας περιμένουμε το Σάββατο με το live των κατατακτήριων δοκιμών

Image credit: Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!