Λεκλέρ: «Με πονάει που δεν διεκδικούμε βάθρα και νίκες»

Gazzetta team
Λεκλέρ: «Με πονάει που δεν διεκδικούμε βάθρα και νίκες»
Ο Σαρλ Λεκλέρ είναι χαρούμενος για την βελτίωση της Ferrari στο 2021, όμως ξέρει πως πρέπει να διεκδικεί περισσότερα.

Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με έναν καλό τρόπο για την Scuderia. Η βελτίωση η οποία έχει κάνει είναι αισθητή, με το μονοθέσιο να έχει κάνει βήματα μπροστά. Επιπλέον, δεν έχει το μειονέκτημα στις ευθείας που είχε την περασμένη σεζόν.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις τρεις αγώνες, όμως ο ίδιος και η ομάδα γνωρίζουν τη πρόοδο που έχει γίνει. Στο πλαίσιο του GP Ισπανίας, ο Μονεγάσκος οδηγός μίλησε για το μέχρι στιγμής ταξίδι στο 2021.

«Έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με το 2020, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Εκεί που θέλουμε να είμαστε είναι στη κορυφή. Εάν συγκρίνουμε την κατάσταση μας με του 2020, οι τρεις πρώτοι αγώνες είναι πολύ θετικοί. Πιέζουμε τους εαυτούς μας και προσπαθούμε να φέρουμε την ομάδα στον σωστό δρόμο. Αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Όλοι οι οδηγοί θέλουν να κερδίσουν. Πονάω που δεν είμαστε σε θέση να παλεύουμε για βάθρα και για νίκες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσήλωση της ομάδας στην επόμενη χρονιά, όπου θα δούμε τεράστιες αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς. Η Ferrari έχει παραδεχθεί πως εστιάζει ήδη στο 2022.

 

«Πλέον έχουμε επικεντρωθεί στο 2022, είναι στη κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Φέτος δεν θα υπάρξουν θαύματα. Του χρόνου είναι η μεγάλη μας ευκαιρία. Τα μονοθέσια θα είναι τόσο διαφορετικά όπου οι ομάδες θα πάρουν ελάχιστα από τα τελευταία χρόνια. Όλες οι ομάδες θα κάνουν τη καλύτερη δυνατή δουλειά στην εξέλιξη. Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να επιστρέψουμε στην κορυφή».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!