Σάινθ: «Στο ντεμπούτο μου με τη Ferrari ήμουν πολύ προσεκτικός»

Gazzetta team
Σάινθ: «Στο ντεμπούτο μου με τη Ferrari ήμουν πολύ προσεκτικός»
Ο Κάρλος Σάινθ μόλις έκανε τον πρώτο του αγώνα με τη νέα του ομάδα και λέει ότι αν και δεν φαίνεται από το αποτέλεσμα, ο αγώνας του ήταν πολύ καλός.

Σημαντικός ήταν ο πρώτος αγώνας με τη Ferrari για τον Κάρλος Σάινθ. Ο οδηγός της ομάδας είπε ότι στην εκκίνηση αλλά και σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα, ήταν πάρα πολύ προσεκτικός καθώς δεν ήθελε η παρθενική του εμφάνιση με τη Ferrari να τελειώσει έχοντας μια σύγκρουση από νωρίς. Στην πορεία είχε έναν καλό ρυθμό στον αγώνα του που του επέτρεψε να τερματίσει στην όγδοη θέση, στη θέση που ξεκίνησε, δηλαδή.

«Ήθελα να ειμαι σίγουρος ότι θα τερματίσω»

«Γενικά ήταν ένα καλό τριήμερο για εμένα. Ίσως το αποτέλεσμα από μόνο του να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά νομίζω ότι το τριήμερο ήταν πιο δυνατό από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα σε επίπεδο αγώνα, αλλά και σε επίπεδο κατατακτήριων δοκιμών. Στους πρώτους γύρους ήμουν λίγο διστακτικός, ήθελα να είμαι προσεκτικός στον πρώτο μου αγώνα με τη Ferrari. Ήθελα απλώς να είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσω κανονικά στο Γκραν Πρι.

Όταν κατάφερα να περάσω μπροστά από δύο πιο αργά αυτοκίνητα, μια Aston Martin και μια Alpine, δεν είχα κάποιον μπροστά μου και ικανοποιήθηκα από το αυτοκίνητο, από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ήταν ένα καλό πρώτο τριήμερο. Θα υπάρχει χρόνος στα επόμενα 22 τριήμερα για να κάνω διαφορετικούς αγώνες με πιο επιθετική εκκίνηση στην αρχή και να είμαι καλύτερος στους πρώτους γύρους. Απλώς για την ώρα χρειάζομαι λίγη περισσότερη προσαρμογή στο νέο μου μονοθέσιο» είπε ο Κάρλος Σάινθ στις δηλώσεις του μετά τον πρώτο του αγώνα με την ομάδα της Ferrari.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!