Πέρεζ: «Αισθάνθηκα χαζός όταν κόλλησα κορονοϊό»

Πέτρος Σηφαλάκης
Πέρεζ: «Αισθάνθηκα χαζός όταν κόλλησα κορονοϊό»
Ο πρώτος πιλότος της Formula 1 που βρέθηκε θετικός στον Covid-19 ήταν ο Σέρχιο Πέρεζ της Racing Point και ο ίδιος αποκαλύπτει ότι του πήρε αρκετό καιρό μέχρι να το «χωνέψει».

Μέχρι σήμερα, έξι από τους οδηγούς της Formula 1 έχουν κολλήσει κορονοϊό. Πρόκειται για τους Σέρχιο Πέρεζ, Λανς Στρολ, Λιούις Χάμιλτον, Λάντο Νόρις, Σαρλ Λεκλέρ και Πιέρ Γκασλί. Ο Πέρεζ ήταν ο πρώτος που τον κόλλησε και όπως είναι λογικό, χρειάστηκε να λείψει για λίγο καιρό από τη Formula 1 γιατί ήταν σε καραντίνα, μέχρι να ξεπεράσει εντελώς τον ιό και να βγουν αρνητικά τα τεστ του.

Στη συνέχεια της χρονιάς ο Σέρχιο Πέρεζ κατάφερε να κερδίσει και σε ένα Γκραν Πρι, κάτι που συζητήθηκε πολύ, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Red Bull για να πάρει τη θέση του Άλεξ Άλμπον, τώρα που στην ομάδα του (Aston Martin Racing από το 2021) έρχεται ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Ήταν δύσκολο να το συνειδητοποιήσω»

Ο Σέρχιο Πέρεζ μίλησε για τότε, που κόλλησε κορονοϊό και ήταν ο πρώτος οδηγός που νόσησε. «Είχα μια δύσκολη χρονιά φέτος. Με τον κορονοϊό, ήμουν ο πρώτος που κόλλησε. Τώρα είναι λίγο πιο... φυσιολογικό να κολλήσει κάποιος. Τότε όμως, συνεχώς έλεγα στον εαυτό μου ότι είναι ο πιο χαζός άνθρωπος πάνω στον πλανήτη που κατάφερε να κολλήσει και να βγει θετικός. ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να το συνειδητοποιήσω και να το αποδεχτώ» ήταν τα λόγια του σε δηλώσεις που έκανε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!