Ξεπέρασε τον κορονοϊό ο Λάντο Νόρις

Πέτρος Σηφαλάκης
Ξεπέρασε τον κορονοϊό ο Λάντο Νόρις
Ο πιλότος της McLaren στη Formula 1 είχε κολλήσει κορονοϊό και βρισκόταν σε καραντίνα 14 ημερών στο Ντουμπάι, εκεί που κόλλησε και τον ιό. Τώρα θα επιστρέψει στην Αγγλία.

Αρκετοί πιλότοι της Formula 1 έχουν κολλήσει κορονοϊό μέχρι σήμερα και ένας από αυτούς ήταν ο Λάντο Νόρις. Ο οδηγός της McLaren βρισκόταν στο Ντουμπάι και κόλλησε εκεί, ενώ έμεινε σε καραντίνα 14 ημερών στο ξενοδοχείο που έμενε, όταν βγήκε θετικό το τεστ που έκανε. Η περίοδος αυτή τελείωσε και πλέον ο Λάντο Νόρις είναι καλά, έχοντας ξεπεράσει τον ιό.

Ο Λάντο Νόρις δήλωσε ότι δεν είχε λοιπά συμπτώματα, πέρα από την απώλεια γεύσης και όσφρησης. Γενικά τον πέρασε πολύ ελαφρά τον κορονοϊό χωρίς να καταλαβαίνει ότι νοσεί, πέρα από τον χαμηλό πυρετό που είχε την πρώτη ημέρα. Το πλάνο του τώρα, που έχει αποβληθεί ο ιός από τον οργανισμό του, είναι να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του, στην Αγγλία. Εκεί πάντως θα πρέπει να ξαναμπεί σε καραντίνα ορισμένων ημερών, όπως γίνεται με όλους τους ταξιδιώτες που επιστρέφουν στη χώρα.

Πάντως έχει αρκετό χρόνο μέχρι να ξεκινήσει η δράση του στη Formula 1, οπότε δεν θα χρειαστεί να λείψει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Τα δοκιμαστικά θα γίνουν στο Μπαχρέιν στις 12 με 14 Μαρτίου και η σεζόν θα ξεκινήσει δύο βδομάδες μετά στην ίδια χώρα, στο πρώτο Γκραν Πρι για το 2021. Ο Λάντο Νόρις είναι ένας από τους πέντε πιλότους της Formula 1 που έχουν ανακοινώσει επίσημα ότι κόλλησαν κορονοϊό.

Πρώτα ήταν ο Σέρχιο Πέρεζ της Racing Point, χάνοντας τους δύο αγώνες στο Σίλβερστοουν καθώς νόσησε όσο η σεζόν βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη. Μετά, ήταν ο teammate του Πέρεζ, Λανς Στρολ και στη συνέχεια ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον. Ο Νόρις ήταν ο τέταρτος και πέμπτος είναι ο Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα. Ο πιλότος της Ferrari επίσης περνά τον κορονοϊό πολύ ελαφρά, με ήπια συμπτώματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!