Aπώτερος στόχος της Aston Martin το πρωτάθλημα της Formula 1!

Πέτρος Σηφαλάκης
Aπώτερος στόχος της Aston Martin το πρωτάθλημα της Formula 1!
Ο Λόρενς Στρολ δεν ικανοποιείται με κάτι λιγότερο από την κορυφή και λέει ότι σε βάθος χρόνου θέλει να πάει την ομάδα του όσο ψηλότερα γίνεται και να την δει παγκόσμια πρωταθλήτρια κατασκευαστών και οδηγών.

Η Formula 1 είναι ένα μηχανοκίνητο σπορ που οι εδραιωμένες ομάδες δύσκολα μπορούν να μπουν στο στόχαστρο και χρειάζεται πολύ χρήμα, άπειρες ώρες μελέτης και σωστή στρατηγική για να πας στην κορυφή. Η Aston Martin μπαίνει στον κόσμο της Formula 1 λοιπόν και ο Λόρενς Στρολ, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την ομάδα και έχει και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της εταιρείας στην κατοχή του, θέλει να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Στρολ δεν είναι «χθεσινός» στη Formula 1 αφού στην κατοχή του έχει και τη Racing Point. Γνωρίζει λοιπόν ότι η κορυφή του σπορ δεν είναι κάτι που κατακτάται εύκολα. Οι δηλώσεις του όμως είναι σαφείς και για τα πρώτα χρόνια, απλώς θα μπαίνουν γερές βάσεις που θα βοηθήσουν στη μετέπειτα κυριαρχία τους. Τουλάχιστον, εκεί στοχεύουν.

«Θέλω περισσότερες νίκες»

«Ο στόχος μου με αυτή την κίνηση, όπως και με όλες τις άλλες επιχειρήσεις που έχω στην κατοχή μου, είναι να κερδίσω. Στη Formula 1 χρειάζεσαι χρόνια για να πετύχεις. Δεν είναι κάτι που γίνεται σε μια νύχτα. Αλλά καμία επιχείρηση δεν στήνεται σε μια νύχτα. Το ίδιο γίνεται και εδώ. Θέλω να συνεχίσω από εκεί που ήμασταν πέρυσι, απλά πιο δυνατοί. Είχαμε αρκετά βάθρα, είχαμε και νίκη. Θα ήθελα τώρα να έχουμε πιο πολλά βάθρα και μερικές ακόμη νίκες, να παλέψουμε βήμα βήμα και να έχουμε νίκες» είπε ο Λανς Στρολ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!