Ο Λάντο Νόρις κόλλησε κορονοϊό στο Ντουμπάι

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Λάντο Νόρις κόλλησε κορονοϊό στο Ντουμπάι
Χωρίς να του έχουν εκδηλωθεί λοιπά συμπτώματα, ο Λάντο Νόρις έκανε τεστ κορονοϊού και βγήκε θετικό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κόσμος της Formula 1 συνεχίζει να έχει... προβλήματα από τον κορονοϊό. Αυτή τη φορά κόλλησε ο Λάντο Νόρις, οδηγός της McLaren. Ο Νόρις είχε πάει στο Ντουμπάι για διακοπές κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, κόλλησε εκεί.

Για την ώρα έχει ενημερώσει όλους όσους έχουν έρθει σε επαφή μαζί του τις τελευταίες ημέρες και μπήκε ήδη σε καραντίνα στο ξενοδοχείο που διαμένει, όπου θα βγει σε δύο εβδομάδες, μέχρι να κάνει νέο τεστ και να βγει αρνητικό.

Ο Λάντο Νόρις δηλώνει ότι δεν έχει κανένα σύμπτωμα του ιού και τον περνάει πάρα πολύ ελαφρά, έως ασυμπτωματικά. Κατάλαβε ότι μπορεί να έχει κολλήσει όταν έχασε την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης, οπότε μπήκε στη διαδικασία να κάνει ένα τεστ και τελικά, βγήκε θετικό. Για σιγουριά έκανε και ένα δεύτερο, το οποίο έδειξε τα ίδια αποτελέσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!