Oι χριστουγεννιάτικες κάρτες των ομάδων της Formula 1 (pics)

Gazzetta team
Oι χριστουγεννιάτικες κάρτες των ομάδων της Formula 1 (pics)
Οι ομάδες της Formula 1 στέλνουν τις ευχές τους στους φίλους τους με πρωτότυπες ψηφιακές κάρτες, ενώ η ίδια η F1 δωρίζει καινούριες αγωνιστικές φόρμες στους οδηγούς που πρόκειται να αλλάξουν….στρατόπεδο το 2021!

Η εφετινή σεζόν ήταν μία από τις πιο δύσκολες στην ιστορία της Formula 1. Αυτό ήταν και ένα επιπρόσθετο κίνητρο για τις ομάδες, αλλά και τους σταρ της Formula 1, να δημιουργήσουν εφέτος ακόμη πιο πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κάρτες, για να ευχηθούν στους φίλους τους καλές γιορτές. Δείτε αναλυτικά τι μας ετοίμασαν.

Nέες φόρμες από τη Formula 1

H Formula 1 στέλνει τις ευχές της με πλούσια δώρα για τους οδηγούς που θα αλλάξουν ομάδα του χρόνου, οπότε τους χαρίζει νέες αγωνιστικές φόρμες. Ο Φέτελ θαυμάζει το πράσινο overall της Aston Martin, ο Ρικιάρντο το μπλε της McLaren, ο Σάινθ την κόκκινη φόρμα της Ferrari και ο Πέρεζ δείχνει έτοιμος να προβάρει τα γκρι χρώματα με τις κόκκινες πινελιές των Ταύρων της Red Bull. Όλοι δείχνουν πάντως ενθουσιασμένοι!

Mercedes – ΑΜG PETRONAS F1 Team

Η πρωταθλήτρια ομάδα του 2020 εύχεται Χρόνια Πολλά με ένα στεφάνι πασπαλισμένο με χιόνι, στο κέντρο του οποίου σχηματίζουν τρία κλαδιά το γνωστό αστέρι της Mercedes.

Λιούις Χάμιλτον

Στην ευχετήρια κάρτα του Λιούις Χάμιλτον πρωταγωνιστεί ο σκύλος του με φόντο ένα πολύ ωραία στολισμένο έλατο. Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 εύχεται στους φίλους του να γιορτάσουν με ασφάλεια και τους στέλνει την αγάπη του και την επιθυμία του να τους ξαναδεί και το Νέο Ετος.

Honda Racing F1

Το αγωνιστικό τμήμα της Honda για τη Formula 1 δημιούργησε μία ψηφιακή κάρτα όλο…λάμψη από τις φλόγες που βγαίνουν από τις εξατμίσεις ενός μονοθεσίου με κινητήρα της ιαπωνικής φίρμας. Ως γνωστόν, η Honda θα προμηθεύει έως τα τέλη του 2021 με κινητήρες τις ομάδες της Red Bull και της Alpha Tauri.

Haas F1 Team

Η αμερικανική Haas σχεδίασε για τις χριστουγεννιάτικες ευχές της ένα μονοθέσιο με τα χρώματά της, πάνω στο οποίο ξεχωρίζει το βροντερό ‘’ΧοΧοΧο’’ του Άι Βασίλη, αλλά και η λέξη ‘’Ειρήνη’’ στην πίσω αεροτομή.

Williams Racing

Στην κάρτα της Williams αποτελεί κεντρικό πρόσωπο ο νεαρός πιλότος Τζορτζ Ράσελ, που στέλνει τις ευχές της βρετανικής ομάδας φορώντας ένα κόκκινο χριστουγεννιάτικο σκουφί!

Αlfa Romeo Racing

Η Alfa Romeo μας προσκαλεί σε μία χριστουγεννιάτικη αγορά της Ελβετίας, όπου πωλούνται εξαρτήματα αγωνιστικών αυτοκινήτων, φόρμες και κράνη οδηγών, ελαστικά, κλπ., ενώ για την ψυχαγωγία των επισκεπτών φροντίζει ένα παγοδρόμιο.

ΒWT Racing Point F1 Team

Μία χορταστική χριστουγεννιάτικη κάρτα σχεδίασαν οι άνθρωποι της Racing Point οι οποίοι ονειρεύονται μία πίστα της Formula 1 δίπλα σε χιονοδρομικό κέντρο και με το έλκηθρο του Άι Βασίλη να είναι έτοιμο να ξεκινήσει για τη δική του παγκόσμια περιοδεία.

Renault F1 Team

Η γαλλική ομάδα εύχεται στους φίλους της καλές γιορτές με μία ψηφιακή σύνθεση σε κίτρινο, πράσινο και μαύρο, όπου συνυπάρχουν μονοθέσια της Formula 1, χριστουγεννιάτικα στολίδια και…έπαθλα! Κάτι υπονοεί εδώ ο ποιητής!

Aston Martin Red Bull Racing

Τις ευχές της αυστριακής ομάδας στέλνει ο Ολλανδός οδηγός της, Μαξ Φερστάπεν με ένα κόκκινο αγιοβασιλιάτικο σκουφί και φόντο ένα καταπράσινο έλατο.

Scuderia Ferrari

Καλές Γιορτές εύχεται στους τιφόζι η Ferrari με μία κατακόκκινη μινιμαλιστική κάρτα στο κέντρο της οποίας υπάρχει ένα κουτί τυλιγμένο σε χαρτί με το λογότυπο της Scuderia. Τι δώρο κρύβει μέσα του το κουτί; Θα το μάθουμε μάλλον την επόμενη χρονιά!

McLarenF1

Ο Λάντο Νόρις μας εύχεται με γυαλιά και μάσκα Άι Βασίλη, με κέρατα ταράνδου και φορώντας ένα χριστουγεννιάτικο πουλόβερ, ενώ μας προτείνει ένα εορταστικό παγωτό (;) με σαντιγί και όλα τα παρελκόμενα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!