Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Σερ Φρανκ Γουίλιαμς

Πέτρος Σηφαλάκης
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Σερ Φρανκ Γουίλιαμς
Βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας του Σερ Φρανκ Γουίλιαμς και έτσι βγήκε από το νοσοκομείο, για να περάσει τις γιορτές πλάι στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πριν από μερικές ημέρες ο Σερ Φρανκ Γουίλιαμς μπήκε στο νοσοκομείο για άγνωστο λόγο. Ο πρώην ιδιοκτήτης της Williams, της ιστορικής ομάδας της Formula 1 στα 78 του χρόνια έχει διάφορα ζητήματα υγείας να τον απασχολούν, ωστόσο παραμένει πάντα δυνατός και μέχρι πρότινος ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων της κορωνίδας των μηχανοκίνητων σπορ.

Ευτυχώς η κατάστασή του βελτιώθηκε και το νοσοκομείο έκρινε ότι μπορεί να του δώσει εξιτήριο για να περάσει την περίοδο των γιορτών σπίτι του, πλάι στα αγαπημένα του πρόσωπα. Θυμίζουμε ότι ο Σερ Φρανκ Γουίλιαμς εκτός από τα προβλήματα υγείας που τον απασχολούν λόγω και της ηλικίας του, είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα τον Μάρτιο του 1986 στη Γαλλία και έκτοτε έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω, οπότε χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο για να μετακινείται.

Την ομάδα της Formula 1 την είχε αναλάβει η μοναδική του κόρη, Κλερ Γουίλιαμς (έχει και άλλους δύο γιους). Πριν μερικούς μήνες πούλησαν την ομάδα και πέρασε στα χέρια της αμερικανικής επενδυτικής εταιρείας Dorilton Capital. Το διοικητικό συμβούλιο της Williams ωστόσο, και όλη η οργανωτική της δομή παραμένουν ως έχουν, το όνομα της ομάδας δεν αλλάζει, ούτε και αυτό του μονοθέσιου. Επίσης η βάση της αγωνιστικής ομάδας παραμένει στο Γκρόουβ του Ενωμένου Βασιλείου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!