Πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή του είναι ο Λεκλέρ

Πέτρος Σηφαλάκης
Πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή του είναι ο Λεκλέρ
Αν και τα αποτελέσματα δεν είναι ακριβώς αυτά που θα λέγαμε «καλά», ο Σαρλ Λεκλέρ υποστηρίζει ότι με βάση τη φετινή κατάσταση της Ferrari, είναι ικανοποιημένος με τον εαυτό του.

Η Ferrari φέτος είχε αρκετά προβλήματα με το μονοθέσιο και αυτά φάνηκαν στην πίστα. Ο Σαρλ Λεκλέρ και ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν κατάφεραν να είναι ποτέ ανταγωνιστικοί με τις κορυφαίες ομάδες και περιορίστηκαν στη μεσαία κατηγορία, δίνοντας μάχη με ομάδες που κάποτε δεν έβλεπαν σαν ουσιαστικούς αντιπάλους. Ο Σαρλ Λεκλέρ πάντως λέει ότι βάσει της φετινής κατάστασης της ομάδας και του μονοθεσίου, δεν έχει παράπονα από τον εαυτό του.

«Πήρα ρίσκα αλλά δικαιώθηκα»

«Στο Άμπου Ντάμπι δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε καλό ρυθμό με το αυτοκίνητο. Ακολουθήσαμε μια περίεργη στρατηγική. Στο τέλος, δεν άλλαξαν και πολλά. Απλώς δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι. Είναι κρίμα που τελειώσαμε τη σεζόν με αυτό τον τρόπο. Ήταν μια πραγματικά πολύ, πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Ανυπομονώ για την επόμενη, ωστόσο. Ελπίζω να κάνουμε μερικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση και να έχουμε ένα συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος με τη δική μου απόδοση. Πήρα αρκετά ρίσκα φέτος αλλά τις περισσότερες φορές, δικαιώθηκα. Κοιτώντας τώρα το πρωτάθλημα, δεν υπήρχαν πολλά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για να έχω καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε είμαι ικανοποιημένος με εμένα φέτος» είπε ο Λεκλέρ.

Μετά, μίλησε για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. «Ήταν φανταστικό που είχα τον Σεμπ στο διπλανό γκαράζ για δύο χρόνια. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και ένας εκπληκτικός οδηγός επίσης. Με βοήθησε να αποδίδω καλύτερα και να βελτιωθώ. Τώρα, για τον Κάρλος Σάινθ που θα έρθει στην ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκεται μαζί μου. Είναι σίγουρα μια μεγάλη ευκαιρία για εκείνον. Έχει δείξει πολλά μέσα στη σεζόν και θα είναι πραγματικά μια πρόκληση για εμένα, ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσει η νέα μας χρονιά» ήταν τα λόγια του Μονεγάσκου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!