Λιούις Χάμιλτον: «Δεν ήμουν στο 100%...»

Γιώργος Βαρίνος
Λιούις Χάμιλτον: «Δεν ήμουν στο 100%...»
O τυπάρας είναι Πρωταθλητής, είναι φίρμα, είναι εξώφυλλο στο GQ και αναρρώνει από τον Covid. A... και βγήκε 3ος στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι.

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν κάνει τίποτε στην τύχη. Βγήκε 3ος δίχως να μπορεί κανείς να του πει πως το έκανε επίτηδες καθώς αναρρώνει από τον Covid. Και καλά, η 3η θέση τον συνέφερε; Απολύτως! Βοήθησε τον Μπότας ώστε να παραμείνει στην ομάδα με την 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών, δήλωσε πως ακόμα και άρρωστος είναι ικανός για βάθρο και τελείωσε όλη η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Οι αγκαλιές με τον Μπότας στο τέλος δείχνουν τι πραγματικά έγινε. Αν μπορούσε να πιάσει τον Μαξ; Μάλλον όχι γιατί προφανώς οι κινητήριες μονάδες της Mercedes σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα, είχαν μειωμένη απόδοση για τον φόβο μιας πιθανής αστοχίας. Ο ίδιος άνετος και ωραίος ανέφερε στις δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα. «'Ολη τη χρονιά ήμουν σε κορυφαίο επίπεδο φυσικής κατάστασης αλλά σήμερα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μένα. Σίγουρα δεν ήμουν στο 100%. Συγχαρητήρια στον Μαξ που έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα και βεβαίως σε όλη την ομάδα μας. Είμαι ευγνώμων που είμαι υγιής και είμαι εδώ. Πέρασα πολύ δύσκολα τις προηγούμενες 10 ημέρες και σκεφτόμουν το να είμαι εδώ είναι ένα προνόμιο που πρέπει να απολαύσω. Για να αποδώσουμε ως ομάδα, χρειαζόμαστε καλά ελαστικά και σήμερα δεν τα είχαμε. Είμαι χαρούμενος που είδα τον Άλεξ να είναι κοντά και να μάχεται.» Αυτό το τελευταίο ήταν ένα μήνυμα στήριξης στον Άλεξ Άλμπον.

Αυτή ήταν η τελευταία επίσημη εμφάνιση του Λιούις στην πίστα για το 2020. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα χριστεί Σερ, την 1.1.2021. Ταυτόχρονα είναι και εξώφυλλο στην ειδική έκδοση του Gentlemans Quarterly για τα βραβεία της χρονιάς.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!