Το πρόγραμμα της Formula 1 και του MotoGP αυτό το τριήμερο

Πέτρος Σηφαλάκης
Το πρόγραμμα της Formula 1 και του MotoGP αυτό το τριήμερο
Formula 1 και MotoGP πάνε Πορτογαλία και Ισπανία αντίστοιχα, φτιάχνοντας ένα πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα από την Παρασκευή, μέχρι και την Κυριακή!

Οι φίλοι των μηχανοκίνητων σπορ έχουμε ένα λόγο περισσότερο να περιμένουμε το τέλος της εβδομάδας, όπου και παρακολουθούμε τη δράση της Formula 1 ή του MotoGP. Αυτή τη φορά πάντως, θα δούμε και τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα ταυτόχρονα, με τη Formula 1 να επιστρέφει στην Πορτογαλία. Αυτή τη φορά όμως όχι στο Εστορίλ αλλά στην πίστα του Πορτιμάο, οπότε περιμένουμε να δούμε εντυπωσιακή δράση καθώς είναι νέα για τους περισσότερους στο γκριντ! Το MotoGP από την άλλη μένει στην Ισπανία για δεύτερο συνεχόμενο τριήμερο, στην πίστα της Αραγονίας.

Όπως πάντα στην F1 θα δούμε τρεις περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών, δύο την Παρασκευή και μια το Σάββατο, ενώ στη συνέχεια της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσουν οι κατατακτήριες δοκιμές. Την Κυριακή, θα γίνει ο μεγάλος αγώνας. Το πρόγραμμα είναι το ίδιο και για το MotoGP, απλά σε αυτή την περίπτωση έχουμε ακόμη μια περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών το Σάββατο, πριν από τις κατατακτήριες, οπότε συνολικά, είναι τέσσερις. Η μετάδοση της Formula 1 θα γίνει μέσω της ΕΡΤ και του Cosmote Sport 5 HD, ενώ του MotoGP, αποκλειστικά από τη συχνότητα του Cosmote Sport 7 HD. Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα σε ώρες Ελλάδας.

Formula 1

Παρασκευή, 23 Οκτώβρη

13:00: Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
17:00: Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Σάββατο, 24 Οκτώβρη

13:00: Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
16:00: Κατατακτήριες δοκιμές

Κυριακή, 25 Οκτώβρη

15:10: Αγώνας

MotoGP

Παρασκευή, 23 Οκτώβρη

11:55: Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
15:30: Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Σάββατο, 24 Οκτώβρη

11:55: Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
15:10: Τέταρτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
15:50: Κατατακτήριες δοκιμές

Κυριακή, 25 Οκτώβρη

14:00: Αγώνας

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!