Red Bull: «Το Σότσι τόνισε τις αδυναμίες του Άλμπον»

Πέτρος Σηφαλάκης
Red Bull: «Το Σότσι τόνισε τις αδυναμίες του Άλμπον»
Ο ένας από τους δύο οδηγούς της Red Bull, o Άλεξ Άλμπον, έχει κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητο και στην πίστα της Ρωσίας, φάνηκαν ακόμη περισσότερο.

Σε κάθε πίστα υπάρχουν αυτοκίνητα που βολεύονται και άλλα, που δεν τα πάνε καλά. Το ίδιο και στους οδηγούς. Ένας πιλότος μπορεί να μην ταιριάζει στο οδηγικό στυλ που απαιτείται σε μια συγκεκριμένη πίστα, κάτι το οποίο αντιμετώπισε ο Άλεξ Άλμπον στο Σότσι της Ρωσίας. Ήταν αρκετά πιο αργός από τον Μαξ Φερστάπεν στις κατατακτήριες δοκιμές και τελείωσε τον αγώνα της Κυριακής στη 10η θέση, 30 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ολλανδό. Η εικόνα αυτή δεν ταίριαξε με την πρόσφατη πορεία του και το βάθρο που πήρε στο Μουτζέλο.

«Ο Άλεξ είναι κάπως ευαίσθητος με κάποια από τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Προβληματίζεται με αυτά και το Σότσι τόνισε τις αδυναμίες του, με τις κοφτές στροφές του και τις μεγάλες ζώνες φρεναρίσματος. Φυσικά όμως, έχουμε πολλά θετικά να κοιτάμε. Στο δεύτερο μισό του αγώνα είχε μια ανάκαμψη. Ήταν πάντως, ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για αυτόν. Νομίζω ότι έχουμε καταλάβει μερικά από τα προβλήματα που έχει με το αυτοκίνητο. Θα δουλέψουμε σκληρά για να τα βελτιώσουμε και θεωρώ ότι στους επόμενους αγώνες, θα μπορούμε να κάνουμε κάποια βήματα και να τα καταφέρει ακόμη καλύτερα» είπε ο Κρίστιαν Χόρνερ, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Red Bull στη Formula 1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!