Ο Κίμι Ράικονεν θα συνεχίσει στη Formula 1 και για το 2021

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Κίμι Ράικονεν θα συνεχίσει στη Formula 1 και για το 2021
Στο πλευρό της Alfa Romeo Racing θα μείνει ο Κίμι Ράικονεν για μια ακόμη χρονιά, καθώς το πιθανότερο σενάριο είναι να υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Ένα Γκραν Πρι απομένει στον Κίμι Ράικονεν για να γίνει ο πιλότος με τις περισσότερες εκκινήσεις σε αγώνα της Formula 1. Ο Φινλανδός αυτή τη στιγμή έχει ισοφαρίσει τον Ρούμπενς Μπαρικέλο και θα πετύχει ένα εντυπωσιακό στατιστικό. Από ότι φαίνεται πάντως, δεν θα σταματήσει εδώ καθώς δημοσιεύματα από το εξωτερικό λένε ότι θα συνεχίσει να τρέχει με την Alfa Romeo για έναν ακόμη χρόνο.

Σύμφωνα με αυτά, ο ίδιος έχει δηλώσει την πρόθεσή του να συνεχίσει με την ομάδα και κατά πάσα πιθανότητα, θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του το οποίο λήγει στο τέλος της χρονιάς. Ο Κίμι Ράικονεν σε λίγες ημέρες κλείνει τα 41 του χρόνια, αλλά έχει δηλώσει ότι όσο απολαμβάνει την οδήγηση των μονοθεσίων, θα τρέχει στη Formula 1. Από την άλλη το μέλλον του Αντόνιο Τζιοβινάτσι είναι αμφίβολο.

Η Alfa Romeo Racing είναι πολύ πιθανό να μην ανανεώσει το συμβόλαιο με τον οδηγό, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της ο Μικ Σουμάχερ. Αν όντως πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο, ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ θα μπει στην οικογένεια της Formula 1, ύστερα από μια περίοδο επιτυχιών στη Formula 2. Αυτή τη στιγμή έχει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών και στοχεύει προς το πρωτάθλημα, πριν κάνει το μεγάλο βήμα και ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!