Σάινθ: «Ο Φερστάπεν είναι ο καλύτερος τωρινός οδηγός της Formula 1»

Gazzetta team
Σάινθ: «Ο Φερστάπεν είναι ο καλύτερος τωρινός οδηγός της Formula 1»
Ο Κάρλος Σάινθ θεωρεί τον Μαξ Φερστάπεν ίσως τον καλύτερο τωρινό πιλότο της Formula 1 ενώ αποκάλυψε ότι η συμβίωση με τον Ολλανδό στην ομάδα της Toro Rosso βοήθησε και τον ίδιο να βελτιωθεί.

Ο Κάρλος Σάινθ παραδέχεται ότι ο Μαξ Φερστάπεν δεν έχει να επιδείξει ούτε κατά διάνοια τις ίδιες αγωνιστικές επιτυχίες με τον Λιούις Χάμιλτον, ωστόσο πιστεύει ότι ο Ολλανδός δεν υστερεί σε τίποτα απέναντι στον έξι φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός, «ο Μαξ είναι, ήταν και έγινε ένας από τους δυνατότερους οδηγούς του τωρινού grid, αν όχι μάλιστα ο δυνατότερος. Είναι πολύ, πολύ, πολύ καλός»!

Eξαιρετικός σε όλα

Ο Σάινθ το γνωρίζει βεβαίως αυτό από πρώτο χέρι, καθώς υπήρξε στο παρελθόν teammate του Ολλανδού στην ομάδα της Toro Rosso, πριν πάρει προαγωγή ο Φερστάπεν στη Red Bull. Τότε δεν είχε διακρίνει ο Ισπανός κάποια αδυναμία στον συνάδελφό του, για τον οποίο τόνισε ότι είναι εξαιρετικός σε όλα τα επίπεδα. «Για οποιοδήποτε πράγμα και να με ρωτούσατε, είναι σε αυτό εξαιρετικά ανταγωνιστικός ή εξαιρετικά καλός», ανέφερε ο μελλοντικός οδηγός της Ferrari.

Πολύ κουλ τύπος ο Μαξ

Εντύπωση κάνει πάντως, ότι ο Σάινθ θεωρεί μεν σκληρό καρύδι τον Φερστάπεν, αλλά ταυτόχρονα τονίζει ότι ευχαριστήθηκε τη συνύπαρξη μαζί του στην ίδια ομάδα. Αυτό το εξήγησε λέγοντας ότι «έμαθα πολλά πράγματα από αυτόν και με βοήθησε να γίνω σήμερα ένας καλύτερος οδηγός».

«Εχω να πω μόνον καλά πράγματα γι αυτόν, όσον αφορά στην οδήγηση. Και επιπρόσθετα είναι ένας πραγματικά κουλ τύπος. Τα πηγαίνω καλά μαζί του», αποκάλυψε ο οδηγός της McLaren.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!