ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Tα κλαταρίσματα των Χάμιλτον και Μπότας στο Σίλβερστον (vids)

Tα κλαταρίσματα των Χάμιλτον και Μπότας στο Σίλβερστον (vids)

O δραματικός τελευταίος γύρος του Χάμιλτον στο Σίλβερστον (vid)

Δείτε πώς κλατάρισαν δύο ελαστικά στις Mercedes των Μπότας και Χάμιλτον στην πίστα του Σίλβερστον, με αποτέλεσμα να μείνει ο Φινλανδός από δεύτερος εκτός δεκάδας και να κινδυνεύσει να χάσει ο Βρετανός τη νίκη στα τελευταία μέτρα από τον Φερστάπεν.

Σε ρώσικη ρουλέτα εξελίχθηκε ο τελευταίος γύρος στο εφετινό Γκραν Πρι Μεγάλης Βρετανίας. Την αρχή είχε κάνει λίγο νωρίτερα ο Βάλτερι Μπότας, όταν κλατάρισε το αριστερό μπροστινό ελαστικό της Mercedes του, μπήκε στα πιτ και έχασε πολύτιμο χρόνο. Ο Φερστάπεν πέρασε δεύτερος και έκανε επίσης αλλαγή ελαστικών, ώστε να μπορέσει να κατακτήσει τον ένα βαθμό μπόνους για τον ταχύτερο γύρο, όμως στον τελευταίο γύρο έσκασε και στη Mercedes του Χάμιλτον ένα ελαστικό. Η αγωνία κορυφώθηκε, ο Βρετανός έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διατηρήσει τον έλεγχο του μονοθεσίου του, ο Φερστάπεν μυρίστηκε «αίμα» και τα έδωσε όλα, όμως τελικά διέσωσε ο Χάμιλτον με δραματικό τρόπο τη νίκη του, που ήταν και η έβδομη γι αυτόν στο Σίλβερστον.

Παρακολουθείστε στα σχετικά videos τις δραματικές στιγμές του εφετινού Γκραν Πρι Μεγάλης Βρετανίας, όπου βλέπουμε τα ελαστικά των δύο Mercedes να κλατάρουν!