Eκλεστον: «Καλοδεχούμενο ένα δίδυμο με Χάμιλτον και Φέτελ»

Gazzetta team
Ο Βρετανός μυστικοσύμβουλος του Φέτελ ισχυρίζεται, ότι η συμβίωση του Χάμιλτον και του Φέτελ στην ομάδα της Mercedes θα δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη Formula 1 και ότι οι δύο οδηγοί θα τα βρουν σίγουρα μεταξύ τους.

Είναι γνωστό, ότι ο Μπέρνι Εκλεστον παίζει στα παρασκήνια τον άτυπο ρόλο του συμβούλου του Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος δεν έχει καν μάνατζερ. Ο Γερμανός εκτιμά ιδιαίτερα την εμπειρία του 89χρονου γι αυτό και ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο έχουν ενδιαφέρον οι δηλώσεις του Βρετανού. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ιστότοπο RTL.de ανέπτυξε ο Εκλεστον τις απόψεις του σχετικά με το σενάριο, όπου ο Φέτελ θα μεταγραφόταν του χρόνου στη Mercedes και θα βρισκόταν στην ίδια ομάδα με τον Χάμιλτον.

Αμοιβαία εκτίμηση

Ο ηλικιωμένος Βρετανός δήλωσε τα εξής: «Θα έβλεπα ευχαρίστως τον Φέτελ στη Mercedes απέναντι στον Λιούις Χάμιλτον. Αυτό θα ήταν καλό για τη Formula 1, για τον αθλητισμό και για τους οπαδούς. Πιστεύω, ότι θα τα βρουν μεταξύ τους χωρίς προβλήματα. Δεν είναι το διακύβευμα τα εγώ τους». Ο Μπέρνι υπενθύμισε επίσης, ότι υπάρχει αλληλοεκτίμηση και σεβασμός μεταξύ Χάμιλτον και Φέτελ, κάτι που έχει παρατηρηθεί συχνά στα πιτ.

«Θα ήταν απλά ένα σπουδαίο δίδυμο. Δεν πιστεύω εξάλλου ότι ο Λιούις θα είχε πρόβλημα με αυτό. Γνωρίζω επίσης, ότι θα άρεσε στον Σεμπάστιαν αυτή η ευκαιρία, να τρέξει εναντίον του», συμπλήρωσε ο Βρετανός που πιθανολογείται ότι κινεί τα νήματα για μία μετακίνηση του Φέτελ στη Mercedes. Βεβαίως, την τελευταία λέξη θα την πει η γερμανική ομάδα η οποία θα αφήσει να κυλήσει αρκετός χρόνος ακόμη, μέχρι να ανακοινώσει την απόφασή της πώς θα συνεχίσει του χρόνου. Αν συνεχίσει βεβαίως, γιατί κυκλοφορεί και η φήμη ότι η Mercedes θα αποσυρθεί το 2021 ως ομάδα από τη Formula 1 και ότι θα παραμείνει μόνον ως προμηθευτής κινητήρων.