Λεκλέρ για Φέτελ: «Τεράστια τιμή που ήμουν teammate του»

Λεκλέρ για Φέτελ: «Τεράστια τιμή που ήμουν teammate του»
Ο Σαρλ Λεκλέρ παραδέχεται ότι είχε πολλές «έντονες» στιγμές με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, όμως ήταν τιμητικό για εκείνον που έγινε ο teammate του στη Ferrari.

Αυτή τη στιγμή ο κόσμος της Formula 1 συζητά μόνο για το «διαζύγιο» της Ferrari με τον Φέτελ, το οποίο έγινε γνωστό νωρίς μέσα στην ημέρα και επιβεβαιώθηκε αργότερα, με ανακοίνωση της ομάδας. Ο Σαρλ Λεκλέρ σαν teammate του στη Ferrari δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός και προχώρησε σε δηλώσεις για τον Γερμανό, ύστερα από το χρόνο που πέρασε με τον Φέτελ στην ίδια ομάδα.

«Υπήρχε πάντα αμοιβαίος σεβασμός»

Συγκεκριμένα, ο Σαρλ Λεκλέρ είπε: «είναι τεράστια τιμή για εμένα που ήμουν ο teammate σου. Περάσαμε πολλές έντονες στιγμές στις πίστες, μερικές καλές και κάποιες άλλες που δεν τελείωσαν όπως και οι δυο μας θα θέλαμε. Πάντα όμως υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός, ακόμη κι αν δεν γινόταν αντιληπτό στους τρίτους. Ποτέ δεν έμαθα τόσα πολλά, όσο έμαθα με εσένα για teammate μου. Σε ευχαριστώ για όλα».

Στον «αέρα» η συνέχεια του Φέτελ

Η Ferrari νωρίτερα αποκάλυψε μεν ότι ο Φέτελ μετά τη σεζόν του 2020 δεν θα αποτελεί μέρος της, ωστόσο παραμένουν ακόμη «στον αέρα» όλα τα υπόλοιπα ζητήματα. Τα σενάρια για το ποιος θα πάρει τη θέση του Γερμανού στο τιμόνι της Ferrari δίνουν και παίρνουν, όπως και για το που θα συνεχίσει ο ίδιος την καριέρα του. Οι φήμες θέλουν τη Renault ή τη McLaren για τον επόμενο «σταθμό» του, καθώς μιλάμε για έναν τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή που έχει πολλά να δώσει στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!