Μπότας: «Στην καραντίνα προσπάθησα να γίνω καλύτερος» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Μπότας: «Στην καραντίνα προσπάθησα να γίνω καλύτερος» 
Προς όφελός του χρησιμοποίησε το χρόνο που είχε στη διάθεσή του ο Βαλτέρι Μπότας, για να γίνει πιο ανταγωνιστικός από ποτέ στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο Βαλτέρι Μπότας, όπως και εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, πέρασε πάρα πολύ χρόνο στο σπίτι του λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό. Ο πιλότος της Mercedes στη Formula 1 δεν άφησε όλο αυτόν τον χρόνο να πάει χαμένο και προσπάθησε να κάνει ο,τι καλύτερο μπορούσε για τον ίδιο, μιας και το πρωτάθλημα της F1 ακόμη δεν έχει ξεκινήσει και απομένουν αρκετοί μήνες μπροστά μας.

«Σπάνια ευκαιρία που ήθελα να αξιοποιήσω»

«Είναι πολύ ειδικές οι περιστάσεις που ζει όλος ο κόσμος και εμείς μαζί, στη Formula 1. Είναι μια σπάνια ευκαιρία που έχουμε χρόνο για να κάνουμε πράγματα που σε κανονικές συνθήκες, δεν προλαβαίναμε. Αυτός ο επιπλέον χρόνος είναι μια ευκαιρία να χτίσεις τη φυσική κατάστασή σου για να έχεις πραγματικό πλεονέκτημα και να δουλέψεις πάνω στην πνευματική άσκηση, ώστε να είσαι και εκεί σε φόρμα.

Πραγματικά προσπαθώ να πάρω τα περισσότερα από όλο αυτό και να είμαι πιο δυνατός από ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι κάθε οδηγός έκανε το ίδιο. Προσπαθώ να γίνω καλύτερος από ποτέ, να περάσω στο επόμενο επίπεδο κατά τη διάρκεια αυτής της σπάνιας ευκαιρίας. Είναι μοναδικό και απλά προσπαθώ να πάρω όσα περισσότερα μπορώ. Όταν τα πράγματα γυρίσουν στο κανονικό θα χρειαστείς αυτή την πνευματική δύναμη και τις γεμάτες μπαταρίες» είπε ο Βαλτέρι Μπότας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!