Formula 1 και MotoGP σε virtual δράση αυτή την Κυριακή!

Gazzetta team
Formula 1 και MotoGP σε virtual δράση αυτή την Κυριακή!
Όσο οι πραγματικοί αγώνες της Formula 1 και του MotoGP καθυστερούν, τουλάχιστον μέχρι και τον Ιούνιο, βλέπουμε την εξέλιξη των εικονικών αγώνων που αναμένεται να είναι συναρπαστική!

Η Formula 1 ξεκίνησε τον πρώτο online αγώνα, στον οποίο συμμετείχαν -εξ' αποστάσεως φυσικά- αρκετοί από τους εν ενεργεία πιλότους της. Αυτός μεταδόθηκε την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 22:00 ώρα Ελλάδας και είχε ως σκηνικό το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν.

Η σειρά αυτών των online αγώνων δημιουργήθηκε ώστε να μπορέσουν οι οπαδοί του σπορ να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε μια μορφή ανταγωνισμού της Formula 1, έστω εικονικού, λόγω των αναβολών και των ματαιώσεων των πραγματικών αγώνων ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19.

Αντίστοιχα, στην επίσημη ιστοσελίδα του MotoGP και σε όλα τα επίσημα social media του παγκόσμιου πρωταθλήματος μοτοσικλετών, δημιουργήθηκε επίσης ένα εικονικό πρωτάθλημα. Ας δούμε όμως τις μας επιφυλάσσει η διαδικτυακή δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, αυτή την Κυριακή.

Formula 1

Αυτή την Κυριακή o πιλότος της McLaren Λάντο Νόρις θα δεχτεί μια σειρά από αγωνιστικές προκλήσεις στο παιχνίδι Codemasters F1 2019 και θα μπορούσατε να είστε ανάμεσα σε αυτούς που θα τον ανταγωνιστούν. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά στα κανάλια YouTube και Facebook της F1 στις 23:00 ώρα Ελλάδας της Κυριακής 29 Μαρτίου.

MotoGP

Ο πρώτος εικονικός αγώνας του MotoGP θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Σε αυτόν θα συμμετέχουν οι μεγαλύτεροι αστέρες του πρωταθλήματος, όπως οι Μαρκ Μάρκεθ με Honda, Μάβερικ Βινιάλες με Yamaha, Φάμπιο Κουαρταραρό (Yamaha SRT) και Άλεξ Ρινς (Suzuki) μεταξύ άλλων. Η δράση θα λάβει χώρα στην πίστα του Μουτζέλο στην Ιταλία και ο αγώνας θα ολοκληρωθεί σε έξι γύρους. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, μια περίοδος δοκιμών πέντε λεπτών θα δώσει τις θέσεις εκκίνησης στο grid.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο motogp.com και το esport.motogp.com, σε όλα τα κανάλια του MotoGP στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φυσικά στο youtube. Να σημειώσουμε ότι ο εικονικός αγώνας θα μεταδοθεί και από την τηλεόραση, στην Cosmote TV. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!