ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σάινθ: «Το Netflix ξεχείλωσε την κόντρα μου με τον Ρικιάρντο»

Σάινθ: «Το Netflix ξεχείλωσε την κόντρα μου με τον Ρικιάρντο»

Σάινθ: «Το Netflix ξεχείλωσε την κόντρα μου με τον Ρικιάρντο»

Ο Κάρλος Σάινθ με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, είναι γνωστό ότι έχουν μια αντιπαλότητα μεταξύ τους, όμως σε όχι τόσο μεγάλο βαθμό όσο έδειξε το ντοκιμαντέρ του Netflix. 

Η δεύτερη σεζόν του Drive to Survive έχει βγει στο Netflix και πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που μας βάζει στα άδυτα της Formula 1, δείχνοντάς μας πράγματα που δεν θα φανταζόμασταν και εξηγώντας μας διάφορες ιστορίες. Ο Κάρλος Σάινθ της McLaren και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο της Renault έχουν μια αντιπαλότητα μεταξύ τους, όμως ο πρώτος, λέει ότι το Netflix έδειξε τα πράγματα πολύ πιο τραγικά από ότι είναι στην πραγματικότητα. Ο Ισπανός, αν πιστεύει ότι οι παραγωγοί του Netflix έκαναν πολύ καλή δουλειά και επίσης, τόνωσαν το ενδιαφέρον του κόσμου για τη Formula 1, ειδικά στις ΗΠΑ. 

«Ήταν πάρα πολύ καλό, το διασκέδασα. Η αντιπαλότητά μου με τον Ντάνιελ προφανώς ξεχειλώθηκε αρκετά, όμως πάρα πολλοί μου είπαν ότι ενθουσιάστηκαν με τη δεύτερη σεζόν και νομίζω ότι κάνει πάρα πολύ μεγάλο καλό στη Formula 1, ειδικά για τους οπαδούς μας στις ΗΠΑ. Μερικές φορές όντως, ξεχείλωσαν τη σχέση μου με τον Ντάνιελ αλλά ακόμη πιστεύω ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά. Γιατί να μην τα κάνουν όλα λίγο πιο δραματικά από ότι είναι στην πραγματικότητα; Νομίζω θα είναι μια χαρά» ήταν τα λόγια του Κάρλος Σάινθ. 

Από την άλλη, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο είπε: «Ξεκάθαρα θεωρώ ότι πλέον η Formula 1 είναι πολύ πιο της μόδας, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, χάρη στο Drive to Survive. Πέρασα αρκετό καιρό στις ΗΠΑ και μέχρι πριν από έναν χρόνο, ελάχιστοι με αναγνώριζαν στο δρόμο, δεν ήξεραν καν ότι είμαι ένας οδηγός της Formula 1. Τώρα, τα πράγματα είναιδ διαφορετικά. Έρχονται και μου λένε ότι με είδανε στο Netflix, στο Drive to Survive και ήταν εξαιρετικό. Παίζει ρόλο και ότι φοράμε τα κράνη, δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που βλέπουν τα πρόσωπά μας».