Red Bull: «Μια χρονιά της F1 που θα θυμόμαστε για πάντα»

Πέτρος Σηφαλάκης
Red Bull: «Μια χρονιά της F1 που θα θυμόμαστε για πάντα»
Το 2020 θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά και της Formula 1, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ.

Η Formula 1 καθυστερεί ακόμη περισσότερο την εκκίνησή της, με την αναβολή του Γκραν Πρι στο Αζερμπαϊτζάν αλλά και τις φήμες που θέλουν το Γκραν Πρι του Μόντρεαλ, να αναβάλλεται επίσης. Ο κορονοϊός έχει φέρει αμέτρητες αλλαγές στην πλειονότητα των πολιτών ανά τον κόσμο, οπότε έχει επηρεάσει πάρα πολύ και τη Formula 1. Σύμφωνα με τον Κρίστιαν Χόρνερ, τον επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Red Bull, τα πράγματα γίνονται ακριβώς όπως θα έπρεπε και είναι ένα αναγκαίο κακό που θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί.

«Όλοι στη Formula 1 δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα για να κάνουν το σωστό, απέναντι στις απροσδόκητες αυτές περιστάσεις που όλοι μας αντιμετωπίζουμε. Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να είμαστε σίγουροι ότι, όταν επανέλθουμε στη δράση, θα γίνει με ασφάλεια για τους οπαδούς μας, το προσωπικό της Formula 1 και τις περιοχές που επισκεπτόμαστε.

Υποστηρίζουμε στο έπακρο τις αποφάσεις της FIA και της F1, όλα τα μέτρα που έχουν πάρει μέχρι τώρα, μαζί με την απόφαση αναβολής της εφαρμογής των νέων κανονισμών για το 2022, από το 2021 που ήταν να συμβεί. Αυτή τη στιγμή στη Red Bull φροντίζουμε να είμαστε σίγουροι ότι παίρνουμε τα καλύτερα δυνατά μέτρα για να διασφαλίσουμε την υγεία του προσωπικού μας αλλά και των οικογενειών τους. Όπως όλοι, έχουμε απογοητευτεί που δεν μπορούμε να αγωνιστούμε και που τόσα Γκραν Πρι, αναβάλλονται ή ακυρώνονται, όπως το Μονακό. Όμως οι αλλαγές αυτές είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως, όταν ξεκινήσουμε, θα περάσουμε μια χρονιά που θα τη θυμόμαστε για πάντα» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!