Ο Μπότας αποκάλυψε του Αγίου Βαλεντίνου τo νέο του έρωτα (pics)

Gazzetta team
Ο Βάλτερι Μπότας είναι πάλι ερωτευμένος και το νέο του αμόρε είναι επίσης αθλήτρια, όπως και η πρώην σύζυγός του Εμίλια από την οποία πήρε διαζύγιο πριν τρεις μήνες!

Ερωτιάρης μας βγήκε ο Βάλτερι Μπότας, αν και δεν του πολυφαίνεται. Ο Φιλανδός εμφανίστηκε του Αγίου Βαλεντίνου με το νέο του αμόρε, η οποία είναι η επαγγελματίας ποδηλάτρια Τίφανι Κρόμγουελ, ενώ να θυμίσουμε ότι μόλις πριν τρεις μήνες είχε πάρει διαζύγιο από την πρώην σύζυγό Εμίλια. Πάντως ο Μπότας έχει προφανώς αδυναμία στις αθλήτριες καθώς και η Εμίλια ήταν πρωταθλήτρια κολύμβησης και είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και του Λονδίνου το 2012 με την εθνική Φιλανδίας.

Η Κρόμγουελ στάζει μέλι για τον Μπότας

Το ερωτευμένο ζεύγος ανέβασε πριν λίγες ημέρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φωτογραφίες, όπου ποζάρει μαζί. Η Αυστραλή ποδηλάτρια επισκέφθηκε τον Μπότας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ την περασμένη Παρασκευή παραβρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Mercedes στο Σίλβερστον της Αγγλίας. Όμως και ο οδηγός της Mercedes είχε πετάξει τον Ιανουάριο στην Αυστραλία, για να λάβει μαζί με την Κρόμγουελ σε τοπικούς αγώνες ποδηλασίας. Τώρα δημοσιοποίησαν τη σχέση τους με την 31χρονη να γράφει τα εξής για τον Μπότας: «Αυτός ο θαυμάσιος άνθρωπος με καταλαβαίνει απόλυτα και γνωρίζει πάντα, πώς θα με κάνει να γελώ».

Σύμφωνα με την 31χρονη, ο Βάλτερι είναι γι αυτήν «φίλος, σύντροφος στην προπόνηση και ιδρυτής καταστήματος καφέ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη, που σε γνώρισα. Δεν μπορώ να περιμένω τις κοινές μας περιπέτειες. Είμαστε ευτυχισμένοι και αυτό είναι το μόνο, που μετρά για εμάς».

Με το πατρικό της όνομα πλέον η πρώην

Ο Μπότας είχε αιφνιδιάσει τους πάντες, όταν ανακοίνωσε στα τέλη Νοεμβρίου του 2019 τον χωρισμό του από τη σύζυγό του Εμίλια Μπότας, με την οποία ήταν μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2016 . Η πρώην κυρία Μπότας φέρει πλέον το πατρικό της όνομα Πικαράινεν, ενώ κατέχει ακόμη το ρεκόρ Φινλανδίας στα 100 μέτρα πεταλούδας στην κολύμβηση με 59,07 δευτερόλεπτα.