F1: Αποκαλύφθηκε το «όπλο» της Mercedes για το 2020! (pics) 

Πέτρος Σηφαλάκης
F1: Αποκαλύφθηκε το «όπλο» της Mercedes για το 2020! (pics) 
Το μονοθέσιο που θα οδηγεί ο Λιούις Χάμιλτον και ο Βαλτέρι Μπότας στη σεζόν της Formula 1 το 2020 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην πίστα του Σίλβερστοουν!

Ακόμη ένα μονοθέσιο της σεζόν του 2020 αποκαλύφθηκε! Αυτή τη φορά, μιλάμε για τη W11, το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιήσει η Mercedes, ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη Formula 1 τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν ότι με το νέο τους δημιούργημα θα συνεχίσουν την κυριαρχία τους και το σερί που έχουν φτιάξει στην υβριδική εποχή της F1, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους πιλότους τους να συνεχίσουν την κατάρριψη των ρεκόρ!

Formula 1 Mercedes W11

Το αυτοκίνητο βγήκε στην πίστα του Σίλβερστοουν, στο πλαίσιο της φωτογράφησης από τη Formula 1. Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο Βαλτέρι Μπότας, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον θα οδηγήσει πιο μετά το μονοθέσιο. Στο κομμάτι της εμφάνισης, βλέπουμε ότι διατηρούν τις ίδιες βάσεις σε σχέση με το 2019, μόνο που έχει προστεθεί λίγο κόκκινο χρώμα σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου, λόγω της νέας τους συνεργασίας με τον κολοσσό στο χώρο των λιπαντικών κινητήρων, INEOS.

Formula 1 Mercedes W11

Με την W11 ο Λιούις Χάμιλτον θα βάλει τα δυνατά του για να πάρει ακόμη ένα πρωτάθλημα οδηγών και να ισοφαρίσει τον Μίκαελ Σουμάχερ, που έχει στην κατοχή του επτά. Επίσης, ο στόχος του πρωταθλήματος κατασκευαστών έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία για τη Mercedes. Αν κατακτήσουν και τα δύο πρωταθλήματα (οδηγών, κατασκευαστών) τότε θα σπάσουν το δικό τους ρεκόρ που είναι έξι double στη σειρά, προσθέτοντας το έβδομο! Σίγουρα μιλάμε για μια χρονιά μεγάλης σημασίας για τη Mercedes και προβλέπεται σκληρός ανταγωνισμός, αφού οι βασικοί της αντίπαλοι θέλουν να τη σταματήσουν...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!