Χάμιλτον και Φέτελ έκαναν ανταλλαγή τα κράνη τους (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Μετά το τέλος της φετινής σεζόν στη Formula 1, οι δύο βασικότεροι διεκδικητές του πρωταθλήματος οδηγών αντάλλαξαν κράνη.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μας αρέσει, όταν βλέπουμε δύο μεγάλους αντιπάλους να δείχνουν σεβασμό μεταξύ τους και ο Λιούις Χάμιλτον, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, είναι ένα παράδειγμα. Στο τέλος της σεζόν του 2018, ο Χάμιλτον βρέθηκε με έναν πέμπτο Παγκόσμιο Τίτλο, ύστερα από αρκετές μάχες με τον Φέτελ. Οι δύο τους, μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, αντάλλαξαν τα κράνη τους και δίνουν το παράδειγμα των σωστών αθλητών, που αναγνωρίζει ο ένας τη δουλειά και τις ικανότητες του άλλου!

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, όταν πολλοί έκριναν τον Φέτελ για τα λάθη του, μερικές φορές με «βαριά» λόγια, ο Χάμιλτον ήταν από τους πρώτους που τον υποστήριζε, υπενθυμίζοντας το δύσκολο έργο που έχει ένας πιλότος της F1. Κάτι που, ο Βρετανός, γνωρίζει από πρώτο χέρι! Αντίστοιχα ο Φέτελ όταν ο Χάμιλτον πετύχαινε κάτι καλό, του έδινε τα συγχαρητήριά του και αναγνώριζε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ίδιος.