Φέτελ: Δεν είχαμε άλλη επιλογή

Γιώργος Βαρίνος
Mε την απορία γιατί έκαναν 2ο πιτ στοπ βρίσκονται όλοι οι φίλοι της Ferrari στο Ισπανικό Γκραν Πρι. Ο ίδιος ο Σεμπάστιαν Φέτελ στις πρώτες δηλώσεις του ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

Με την προσπέρασή του στον Μπότας στα πρώτα μέτρα του αγώνα και την παραμονή του στην 2η θέση μετά το καθυστερημένο πιτ στοπ της Mercedes, ο Φέτελ σκόπευε να τερματίσει 2ος στον αγώνα μετριάζοντας την ζημιά στο πρωτάθλημα. Αλλά δεν έγινε έτσι...

Η Ferrari τον έβαλε για ένα 2ο πιτ σποτ και από 2ος πέρασε 4ος μέχρι τον τερματισμό.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο ίδιος λέει πως είχαν προβλήματα με τα λάστιχα. «Δεν είχαμε ρυθμό και ταχύτητα. Και φθείραμε πολύ εύκολα τα ελαστικά μας. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν υπήρχε ως επιλογή να μην κάνουμε 2ο πιτ στοπ και όταν έγινε το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας μας φάνηκε ευκαιρία. Αυτό ήταν. Δεν είμασταν σήμερα αρκετά γρήγοροι. Για να καταλάβετε... ακόμα και με το πιο φρέσκο από τον Μαξ σετ ελαστικών μας στους τελευταίους γύρους είχα πρόβλημα.» και συνεχίζει... «Γενικά ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο απλά πρέπει να δούμε το θέμα με την φθορά των ελαστικών μήπως και το αντιμετωπίσουμε ξανά μέσα στη χρονιά.»