Hyundai i10 1.0T N Line: Mινιμαλιστική πληρότητα

Γιώργος Βαρίνος
Hyundai i10 1.0T N Line: Mινιμαλιστική πληρότητα
Με 100 ίππους το νέο Hyundai i10 1.0T N Line αποτελεί τόσο την ισχυρότερη, όσο και την πιο ενδιαφέρουσα έκδοση του μικρότερου μοντέλου της μάρκας.

Από την εποχή του Atos ακόμα, η Hyundai ήταν προφανές ότι είχε βρει το κλειδί που ανοίγει την πόρτα της επιτυχίας στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης. Παρότι τα μικρά, οικονομικά οχήματα αποτελούσαν άλλοτε ιταλικό μονοπώλιο, το i10 της Hyundai στη νεότερη εκδοχή του δεν αφήνει καμία αμφισβήτηση για το γεγονός ότι είναι το πληρέστερο μικρό αυτοκίνητο που μπορεί κανείς να αγοράσει.
Περισσότερα σχετικά με την άποψή μας για την πιο πρόσφατη γενιά του i10 μπορείτε να διαβάσετε στην πρώτη μας δοκιμή του, την οποία ήρθε να επιβεβαιώσει έτι περαιτέρω και αυτή της αυτόματης εκδοχής του.
Τούτη εδώ η έκδοση N Line που οδηγήσαμε τελευταία, για πρώτη φορά στη γκάμα του μοντέλου με κινητήρα turbo 100 ίππων, έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι η
Hyundai επενδύει στα μικρά αυτοκίνητα την εποχή που οι περισσότεροι κατασκευαστές τα εγκαταλείπουν, δημιουργώντας μάλιστα μια ευρεία γκάμα εκδόσεων με τρεις κινητήρες και δύο κιβώτια, πλέον των εξοπλιστικών πακέτων, που αθροιστικά συνθέτουν κάποιες δεκάδες...

Διαβάστε ολόκληρη τη δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!