Ford Kuga Plug-In Hybrid: Στην τάση του ηλεκτρισμού

Ford Kuga Plug-In Hybrid: Στην τάση του ηλεκτρισμού
Το νέο Ford Kuga στην Plug-In Hybrid εκδοχή του προσφέρει βουνό και θάλασσα, δηλαδή 225 ίππους σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Οδηγώντας συχνά καινούργια αυτοκίνητα, πολλές φορές πιάνουμε τον εαυτό μας να σκέφτεται ότι πλέον, δεν υπάρχουν κακά μοντέλα, όλα τους έχουν ένα υψηλό επίπεδο και απλώς, μερικά υπερτερούν σε ορισμένους τομείς. Υπάρχουν βέβαια και κάποια αυτοκίνητα που μας κερδίζουν λίγο παραπάνω. Ένα από αυτά ήταν το Ford Kuga στην Plug-In Hybrid εκδοχή του.
Χωρίς να ξεχωρίζει οπτικά από τις υπόλοιπες εκδόσεις, τα μοναδικά του σχεδιαστικά γνωρίσματα βρίσκονται στο εμπρός αριστερό φτερό και στην πόρτα του πορτμπαγκάζ με την τάπα που κρύβει την υποδοχή φόρτισης και το σήμα “Plug-In Hybrid” αντίστοιχα. Κατά τα λοιπά είναι ίδιο με οποιοδήποτε Kuga στην ST-Line X έκδοση, καθώς η υβριδική πρόταση συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτή.

Δύο κόσμοι σε ένα αυτοκίνητο
Το σύστημα κίνησης του συγκεκριμένου Kuga συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και για αυτό προχωράμε απευθείας σε αυτό. Η Plug-In Hybrid συνταγή θέλει τον συνδυασμό ενός θερμικού κινητήρα και ηλεκτροκινητήρα, φέρνοντας τα καλύτερα από δύο διαφορετικούς κόσμους, μέσα σε μόνο ένα αυτοκίνητο. Το SUV της Ford έχει έναν τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 2.5 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα. Ο πρώτος λειτουργεί σε κύκλο Άτκινσον και έχει 152 ίππους, ο δεύτερος έχει 132 ίππους.

Διαβάστε ολόκληρη τη δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!