Ιδανική πρόταση το VW Golf φυσικού αερίου  

Γιώργος Βαρίνος
Ιδανική πρόταση το VW Golf φυσικού αερίου  
Το Golf TGI κάνει τις μετακινήσεις πολύ οικονομικότερες χάρη στη χρήση φυσικού αερίου, ενώ προσφέρει παροιμιώδη άνεση, στιβαρότητα και ασφάλεια.

H αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου έχει εξελιχθεί σήμερα σε πραγματικό γρίφο γεμάτο διλήμματα, ιδίως όσον αφορά τον τύπο του καυσίμου. Το πιο συνηθισμένο ερώτημα είναι βενζίνη ή πετρέλαιο, με την τιμή της πρώτης αρκετά τσιμπημένο και με το ντίζελ να προκαλεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα, όσον αφορά στο μέλλον του. Ελάχιστοι συμπατριώτες μας βάζουν στην εξίσωση μία τρίτη λύση, εκείνη των μοντέλων διπλού καυσίμου που χρησιμοποιούν κατά βάση φυσικό αέριο CNG και βενζίνη, μόλις τελειώσει το πρώτο.

Σε αυτή την κατηγορία «παίζει» το Golf TGI, μια επιλογή που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην οικονομία και την πρακτικότητα. Δεν σε περιορίζει δηλαδή μια συγκεκριμένη αυτονομία, που έχουν τα ηλεκτρικά μοντέλα, αφού αν τελειώσει το φυσικό αέριο, το αυτοκίνητο γυρνά αυτόματα -και χωρίς ούτε καν να το αντιληφθείς- σε καύση βενζίνης!

Ταυτόχρονα μιλάμε για ένα γνήσιο Golf με όλα εκείνα τα προτερήματα και τα χαρακτηριστικά, που το έχουν αναδείξει επί πολλά χρόνια σε κορυφαίο best seller της ευρωπαϊκής, αλλά και της παγκόσμιας αγοράς. Το Golf TGI εφοδιάζεται με τον γνωστό κινητήρα 1.4 TSI, που έχει δεχτεί τις κατάλληλες τροποποιήσεις, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει τη χρήση και των δύο καυσίμων. Ως αποτέλεσμα η ισχύς του έχει μειωθεί στους...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!